Yıprandım

Anladım,ben düşündüm sizin yerinizde olsam ne yapardım diye,öncelikle evde madem ki huzursuzluk var,ev dışında olmak isterdim,ama bu evlilikle halledilecek bir konu değil,çünkü evlilikle mutlu olacağın kesin değil,evlilik zor,maddi olarak da pek hazır değil gibisiniz,ve ailen de istemiyor

Emlak ofisi,muhasebe bürosu,avukat yanında,dişçinin yanında yada avm de olabilir,bir işe girerdim,satış temsilcisi de olabilir,evde oturmaktan kat kat iyidir,hem ailen de sana saygı duyar,sonra sınava hazirlanirdim,dil öğrenmeye çalışırdım,hiçbişey yapmamaktansa cv ye en azından deneyim edindim iş alanında yazarsın

Bence evlenmeyi sil şu an kafandan

Haklısınız. İş konusunu düşüneceğim. Evlilik için zaten hazır değilim. Doğru kişi mi bundan bile emin değilim.

Geçen de sana dedik bu oğlanın derdi seninle evlenmek değil sadece evlenmek o yüzden baskı kuruyor bu adam sana seni bekleyemeyecegini zaten ifade etti senin uygulaman gereken politika ayrılmak gerçekten kendine yazık edeceksin

Bunları ben de anlıyorum fakat aklımın bir köşesinde acaba var. Acaba ben de yanlış mı yapıyorum acaba düşündüğüm gibi mi? Bekleyip göreceğim.

Bunları ben de anlıyorum fakat aklımın bir köşesinde acaba var. Acaba ben de yanlış mı yapıyorum acaba düşündüğüm gibi mi? Bekleyip göreceğim.
canım bu konu en son sen atanırsan denk olmayacağız a kadar geldi ailesi çalışan gözü açık gelin istemiyor bunda acaba diyecek bir şey kalmadı bence ama sen bilirsin

Haklısınız en iyisi bu yıl başka hiçbir şey düşünemeyeyim kpss ye hazırlanayım düzgünce.

Gidip evlenmede iş konusunda atacağın herhangi bir adım seni daha güzel bir yere taşıyacak

İsini bulduktan sonra,belki de karşına doğru kişi olduğundan emin olduğun biri çıkacak

Gidip evlenmede iş konusunda atacağın herhangi bir adım seni daha güzel bir yere taşıyacak

İsini bulduktan sonra,belki de karşına doğru kişi olduğundan emin olduğun biri çıkacak

Haklısınız her şey nasip işte. Belki de böylesi hayırlıdır. Evlendikten sonra bunlar olsaydı yıpratıcı olurdu. Hala vazgeçme şansım var.

Haklısınız her şey nasip işte. Belki de böylesi hayırlıdır. Evlendikten sonra bunlar olsaydı yıpratıcı olurdu. Hala vazgeçme şansım var.

Böylesi kesinlikle daha hayırlı

Bir ilişkiyi bitirmek,evliliği bitirmekten çok daha kolay tabiki,evlilik bambaşka bir dünya

Ben sizi hatırladım en son babanızı dinleyip gerekirse ondan vazgeçecektiniz zaten vazgeçmek istiyordunuz? Bu adam sizinle veya a b kişisiyle evlenmek istiyor. Kim olduğu önemli değil siz şimdi Hayır diyin yarın başka bir kızla hemen evlenir kalıbımj basıyorum. Evlenmek için evlenen erkekleri görüyoruz bu forumda adamlar hanzo oluyor kadının suratına bakmıyor vs. Ki bu adam maddiyatçı. Öyle olmasa kiralar pahalı tek çıkamam demezdi. Evlenelim seninle bir hayat düzen kurmak istiyorum sen sınava hazırlan evde otur derdi. Birçok arkadaşım şy an böyle yapıyor. Oğlanların tayini doğuya çıkınca evlendiler kızlar yeni mezun kpss çalışıyorlar evde adamlar da çalışıyor düzenli hayat kurdular. Doğru olan bu. Siz de sınavı kazanınca elinizi fazlasıyla taşın altına koyarsanız tabi ki.

eski konunuzu hatırlıyorum. adam kendine hizmetçi aramıyor sadece düzenini kurmak istiyor. haklı yani siz önce amcanıza laf geçirin bence babanızı doldurduğu için ne münasebet söz hakkı olabiliyor hayatınızda bu yaşa kadar sizi o mu büyütmüş

evlen bence amaan atanmak olur veya olmaz... kpss ne yüksek puan alıp atanamayanlar var... ona saplanıp kalma....

Evet doğru diyorsunuz. Benim kafam çok karışık. Sağlıklı düşünemiyorum. Kpss ye yüklenip bu yıl atanmam lazım.
Bence en doğrusunu yaparsın bak aşk sevgi güzel şey ama inan bana yarın bir gün bitince elinde ayakta duracak bir sebep arayacaksin çoğu kadın şiddet gördüğü halde ayrılmıyor neden gidecek yer yok tutunacak dal yok ,bu aile oğluna sadece kadınlık yapacak birini arıyor adamın yaşı geçmeden ve bence atansan bile eşin ileride seni çalışmaktan soğutur sağlıklı düşünemeyecek raddeye gelip yanlış karar alırsın ve biliyorsun ki dönüşü de yok

Şimdi olur deseniz yarin hazırlıklar vs. Paranız olmayacak. Muhtemelen ailende yardım etmeyecek çok yipranirsin. Sevgilin eve çıkmak istiyor diye seni böyle bir şeye zorlayamaz ki.Benim nişanlım da polis istese rahat bulur ev arkadaşı fln polislerden. Böyle ciddi bir adımı kendin için at başkası için değil.. ailenide ciddiye alma az çok hepimiz çekiyoruz o aile yapısından

Baba neden edepsi diyor ? O kismi.pas geciryorsunuz. Ben size olacaklari soyleyeyim. Siz bu adamla evleneceksiniz..adam ailesine tapan berbat bir adam karninizds cocuk kpss yalan..polis psikolojisi de bozuk anasi herseye karisan cok bilmisin teki. Babaniza hirsiniza hayatinizi karartacaksiniz. Madem babayal sorun var adam kir dizini kpss ye calis diyor. Kir dizini calis bunda iyi koca bulursun her turlu zaten .

Hepinize teşekkür ederim. Ayrı ayrı yazamadım fakat her birinizin yazdığını okudum. Bir kadın çalışmalı ayaklarının üzerinde durmalı. Katılıyorum. Sadece aklım şuan karışık, gururum da kırıldı. Evde babam da erkek kardeşim de sözleri ile şiddet uyguluyor. Yıprandım bundan dolayı. Ağlayıp sinir krizi geçirmekten de yoruldum. Kafamı toplayıp sağlıklı düşünmek istiyorum.

Back
X