Yıprandım

Sekerrr26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
24
2
1
Merhabalar hanımlar geçen bi konu açmıştım tam anlaşılmadı. Düzenlemeyi de bilmiyorum. 1 senelik evliyim eşimle anlaşarak evlendik. Esim memleketim de çalışırken kendi oturduğu yerde oturmak istedi. Bende seviyorum ya yaşarım dedim. Buraya 15 dakika uzaklallikra arabayla. Alışamadım ben insanları garip. Evliliğimizin 6. Ayında benim engeli kadrosuyla adalet bakanligina atamam cıktı tabi en son tercihimdi benim sonra dilekçe verdim memleketime cıktı. Işe başladım eşimden ayrıyz gelmek istemiyorum diyo nen her gün gidip gelcekmisim ama sağlığım el vermez buna. 1. Yilimiz yarın doluyo ve boşanacağını soyluyo benim eve dönmeni her gün gidip gelcekmisim ilmuyosa da bırakırsın işi diyo? Bu adam niye böyle yapiyo aldattığını düşünüyorum Ben çok üzülüyorum uyku falan yok kav gündür

Beraber yaşamak isteği olsa insan bir yolunu bulur. Gerekirse bir süre ayrı kalmaya geçici olarak da katlanabilir

Ama boşanma fikri açıkça dile getiriliyorsa ve bu dengesiz şekilde tehdit gözdağı da değilse açıkça siz de görüşünüzü belirtin.

objektif olabilecek ikinizin de saygı duyduğu büyüğünüze konuyu acın
ne beklediniz birbirinizden evlilikten
neler neden eksik kaldı yüzleşin sakin şekilde

hayırlısı olsun

tartışmaktan ziyade anlamaya çalışın. hem kendinizi hem onu
yargılamadan ve eleştirmeden.
olmuyorsa yolları ayırırsınız
Ama öncelikle sağlıklı şekilde durumu tespit edin analiz edin ve düşünün. sonra birlikte karar verirsiniz. ve bir aile buyugunun rehberliğini ihmal etmeyin. duygusal davranmayin

Merhabalar hanımlar geçen bi konu açmıştım tam anlaşılmadı. Düzenlemeyi de bilmiyorum. 1 senelik evliyim eşimle anlaşarak evlendik. Esim memleketim de çalışırken kendi oturduğu yerde oturmak istedi. Bende seviyorum ya yaşarım dedim. Buraya 15 dakika uzaklallikra arabayla. Alışamadım ben insanları garip. Evliliğimizin 6. Ayında benim engeli kadrosuyla adalet bakanligina atamam cıktı tabi en son tercihimdi benim sonra dilekçe verdim memleketime cıktı. Işe başladım eşimden ayrıyz gelmek istemiyorum diyo nen her gün gidip gelcekmisim ama sağlığım el vermez buna. 1. Yilimiz yarın doluyo ve boşanacağını soyluyo benim eve dönmeni her gün gidip gelcekmisim ilmuyosa da bırakırsın işi diyo? Bu adam niye böyle yapiyo aldattığını düşünüyorum Ben çok üzülüyorum uyku falan yok kav gündür
kadrolu atandınız ve işi bırak demek nedir ya... kolay mı atanmak... ayrıca ne bu memleket aşkı adamdaki?? niye taşınmıyor?? sebep söylemedi mi?

Eşinizin yanındaki tayininizi neden değiştirdiniz?
Benim kocam böyle bir şey yapsa acayip bozulurdum!

Memuriyet kimin eline geçmişte, eşiniz size işi bırak diyebiliyor. kesinlikle işi bırakma :KK20:

Ben de öyle düşünüyorum ben böyle üzülürken onun umrumda olmayışı daha da üzücü. Evime de giremiyorum kapıyı üstten kitliyor yapıcı değil bu daha da üzüyo beni

Asla işi bırakmayın sizi kendine muhtaç etmeye çalışıyor istediğini yaptırmak için. Bir orta yol bulmaktansa boşanma lafı ediyorsa siz onu boşayın zaten...

Benim esimde tayinin cikmazsa bırakacaksın diyor arkadanda parani ne yaptın sunu bunu alırsak bu kadarini sen odersin diyor :KK45: sakin isi filan birakmaya kalkma kimin eline gecmis memuriyet bh sebepten bosanmak isterse de buyursun boşansın

15 dakika ne ki. 15 dakikalık mesafe için insan eşinden ayrı kalır mı? Biz eşimle kaç yıldır birimiz bi uca birimiz bi uca gidiyoruz. Orta yol bulunabilir yaptığınız evliliginizi zorlastirmaktan başka bişey değil.

Belki öyle ben bilmiyorum artık karar onun esim o benim yorulabilcegimi bilmesi gerekiyo eziyet bu yok ilk tayin yerim

Anlamadım .Tayininiz evinize otobüsle 1 saat süren bir yere çıktı öyle mi?Özel olmazsa engeliniz nedir?

Back
X