yipranmis hakaretler yagan tehtilli bir evlilik devam edilirmi?

Bahti kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
31
12
3
50
Ben evli dört cocuk annesiyim
Esimle bes yil ayri kaldik bu ayrilik icinde cok denedik Ve Yine yedi aydir beraberiz
Okadar lanet bir insan olmuski cocuklarima kadar hakaret eder bizi tehtit eder cevreye Ve aileye Beni kötüler yüzüme güler Ve kim dedi Bunlari herkes ayrilmamiz Icin yalan söylüyor der
Ben bir cikmazdayim Simdide kizimi Beni tehtit ediyor nerye bas vurduysam öyle bir tiyatro oynadiki uzmanca onlar bile Beni sorunlu yapti olanlara Yani bir seytanla karsi karsiyim Ve hergün diri diri ölüyorum caresizliklten

Bence en başından biraz daha açarak anlatın çok karışık olmuş

Basi böyle biz severek evlendik evliligimize aileler karsiydi
Onlari astik Ve ailelerin rizasini büyük güclüklerle aldik
Daha Ben hamileyken devamli aldatildim hep mesajlar elime gecti yakaladim bayanlari cagirdim Ve yüzlestirdim bunu yedi sene böyle cektim devamli yakalayarak en sonunda ailem ayril rizasini verince ayrildim
Sonra her gün kapimdaydi cocuklar Icin degismesi firsati verdim calis herkes gibi cocuklarimiza birseyler yap dedim cünkü hic calistigi yoktu Ben calisirdim
Ve bes sene Sonra tekrar baristim ailem cocuklar cok istedi Ben baskasiyla evlenecektim cocuklarim karsi cikti diye evlenmedim onlarin Ve ailemin dilegini yerine getirdim belki gercekten degismistir diye

Esimle bes yil ayri kaldik bu ayrilik icinde cok denedik Ve Yine yedi aydir beraberiz
Okadar lanet bir insan olmuski cocuklarima kadar hakaret eder bizi tehtit eder cevreye Ve aileye Beni kötüler yüzüme güler Ve kim dedi Bunlari herkes ayrilmamiz Icin yalan söylüyor der
Ben bir cikmazdayim Simdide kizimi Beni tehtit ediyor nerye bas vurduysam öyle bir tiyatro oynadiki uzmanca onlar bile Beni sorunlu yapti olanlara Yani bir seytanla karsi karsiyim Ve hergün diri diri ölüyorum caresizliklten
Sizin ve çocukların yaşları kaç?
Çalışıyormusunuz?

Tekrar Beni aldatti eski sevgilileri ile Ve onlara Karim kötü yol kadini iyi bir Anne degil bahanesiyle kendisine acisinlar diye Beni kötülemis dört hafta önce bu bayanlar Beni buldu Ve konustuk dört ayri bayanlarla hepsi aynisini dedi esin senin Icin kötü Kadin diye damgayi virmaya calisiyor Ama benimle konusunca benim sadece cocuklarim Icin fedakar bir Anne oldugumu ögrendiklerinde ona onu artik istemediklerini demisler

Esim onlara demis onlari rahatsiz ettigimden dolaysi Beni sikayet etsinler diye
Niyeki Ben esimi artik istemedigim Icin
Benim yasim 41 cocuklarim 20 19 10 Ve 5 yaslarinda

Cok zor.ama bir iki cocuk hadi de dort cocuk adam calismiyomus bide nasil baktiniz dort cocuga kucugunu baba evinde dogurdun heralde.cocuklar buyuk iyi kotu bi is bulunur yasin 41de olsa bakabilirsin kendinede cocuklarada.okumuyolarsa 20 yasindaki calisiyodur.

Tekrar Beni aldatti eski sevgilileri ile Ve onlara Karim kötü yol kadini iyi bir Anne degil bahanesiyle kendisine acisinlar diye Beni kötülemis dört hafta önce bu bayanlar Beni buldu Ve konustuk dört ayri bayanlarla hepsi aynisini dedi esin senin Icin kötü Kadin diye damgayi virmaya calisiyor Ama benimle konusunca benim sadece cocuklarim Icin fedakar bir Anne oldugumu ögrendiklerinde ona onu artik istemediklerini demisler
Gerı gelmemen yerınde olurmus..Terk et gıtsın boyle bırını..Sevgılılerıyle sıze kumpas kurabılıyor ve dort cocugunun annesısiniz

Dört cocuk nedenim? Severek evlendik
Ve cocuklarimin arasinda bir hayli yas farki da var ben olan cana kiymam cocuk aldirmak affi olmuyan bir günah korundugun Halde hamile kalmak riskide var benim basima geldigi gibi
Antibiotika kusma isalin korunmanin erkisini öldürdügünü gec ögrendim
Aldir dediler aldirmadim hamileyken son ogluma ayrildim
Ve bugün Yine ayrildim Yine tehtit etti Beni Ve kizima iftira atip sikayet edecegini söyledi
Konusacak kimsem olmadigi Icin icimi buraya döktüm ailem Yine Bana Sen sus katlan diyor Ve ondan yanalar oda Bundan daha cok cesaret aliyor Beni ezmek Icin

Simdi müstakbel damadima da demiski sende birak Oglum anasi neki kizi ne Olsun demis
cocuklar kücük olmasaYdi onu yasatmazdim dünya sadece bir pislikten kurtlulmus olurdu Ama malesef böyle yaratiklar insanlari o zehirli dilleriyle kandirmayi cok iyi biliyorlar suclu hep madur anneler oluyor

Büyük oglumu türkiyeye okutmaya gönderdim lose 3 gidiyor Burda oglumun cevresi cok kötüydü
Masallah üc senedir orda her AY yanindayim oglumun Okulunda örnek ögrenci diye ödül aldi Burda okuldan atilmisti cevre yüzünden Kizim Burda yanimda okuyor AYni sekilde calismaya zamani Yok okulu cok zor gece gündüz ders calisiyor notlari hep bir Ben calistim hep calisarak eksiklerini birakmadim ga bir ev veya maddi anlamda mirasim olamaiyacak tek mirasim güzel bir egitim Ve topluma Hayirli evlat olacak
Cok zor.ama bir iki cocuk hadi de dort cocuk adam calismiyomus bide nasil baktiniz dort cocuga kucugunu baba evinde dogurdun heralde.cocuklar buyuk iyi kotu bi is bulunur yasin 41de olsa bakabilirsin kendinede cocuklarada.okumuyolarsa 20 yasindaki calisiyodur.

Ve esim cocuklarimi en iyi sekil de okuttugum Icin ücünüde büyük okullarda okumalari icin Beni taktir edecegini veya destek olacagina
Herkese benim kötü bir Anne oldugumu sadece baskasini bulmam icin ayrilmak istedigimi Ve geceleri o uyurken Ben erkeklere resim gönderdigimi anlatiyor Beni herkes lanet bir Kadin bilsin diye
Ve o sadece Bana cocuklar icin katlaniyormus diyor
Aileme dedim Madem öyle neden Ben ayrilmak istiyorum diye Beni tehtit ediyor Seni vururum Beni birakirsan diyor Ve neden Beni kötü Kadin olarak damagaliyor herkese dedim
Anlamadigim bu adamin gayesi ne artik aklimi kaybedecek noktaya geldim hic bir sey düsünemiyorum hatta cok düsündügüm zaman aceba Ben kötümüyüm diyorum haksizlikmi yapiyorum diyorum iste biz cogu bayan bu yüzden ayrilmiyor uz hatayi kendimizde bulup onlari affedebilmek icin belkide kendimizi sucluyoruz

4 cocuktan sonra 5 yil mi ayri kaldiniz?peki arkadasim o kadar yildan sonra niye tekrar baristiniz ?biraz daha acik.yazarsaniz bizde konuyu anlar ve ona gore yorum yapardik..gercekten burdan hisettiklerinizi acinizi hissettim varya:(rabbim.yardimcin olsun arkadasim

bir kere biten evliliği tekrar 5 yıl denemeye çalışmakla hatalısınız bence.

Back
X