• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
Kızlar saçlarım çok mu yıpranmış/kuru duruyor? :KK43:
Güncelleme:sayfa 2'de saçlarımı toparladım, fotoğrafı var bakabilirsiniz:anneadayı:

Eklentiler

• son6.webp
    son6.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 1.154
Son düzenleme:
açık söylemek gerekirse evet cnm serum falan kullanmıyor musun tam olarak nasıl bakım yapıyorsun.

açık söylemek gerekirse evet cnm serum falan kullanmıyor musun tam olarak nasıl bakım yapıyorsun.
işte işin kötü yanı da o :( düzenli olarak bakım yapıyorum ama ne yaparsam yapayım eski sağlığına kavuşmadı... ev saç ürünleriyle doldu.

işte işin kötü yanı da o :KK43: düzenli olarak bakım yapıyorum ama ne yaparsam yapayım eski sağlığına kavuşmadı... ev saç ürünleriyle doldu.
tam olarak neler yapıp neler kullanıyorsun yazabilir misin ona göre bende kendimce tavsiyede bulunmaya çalışayım

organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
sarımsaklı ve ballı şampuan kullandım bir ara,şimdi dove pure care dry oil serisini kullanıyorum.(şampuanı,saç kremi,maskesi,saç yağı)

Evet canim saclarin kuru ve mat ama masallah gur. Sana bi yag onereyim tavsiyem market urunlerini sacina uygulama ben Barcelino sac bakim yagini kullaniyorum aktarlarda bulabilirsin fiyati 12 tl sacina diplerden uclara kadar sur ne kadar bekletirsen o kadar etkili olacaktir ve ilk denemede farki goreceksin

Evet canim saclarin kuru ve mat ama masallah gur. Sana bi yag onereyim tavsiyem market urunlerini sacina uygulama ben Barcelino sac bakim yagini kullaniyorum aktarlarda bulabilirsin fiyati 12 tl sacina diplerden uclara kadar sur ne kadar bekletirsen o kadar etkili olacaktir ve ilk denemede farki goreceksin
canım çok teşekkür ederim,artık ben de doğal ürünlere yöneldim inan ki.zaten saçımı bu kadar matlaştıran yıpratan,dalgasını bozan market ürünleri oldu.şu gliss'in saç açıcı spreyleri,saç kremleri.sadece o anlık güzellik sağlıyorlar ama saçı uzun vadede mahvediyorlar.
bugün bu karışımı alayım ben,nasıl kullanacağım canım?yağı ısıtmama gerek var mı?

canım çok teşekkür ederim,artık ben de doğal ürünlere yöneldim inan ki.zaten saçımı bu kadar matlaştıran yıpratan,dalgasını bozan market ürünleri oldu.şu gliss'in saç açıcı spreyleri,saç kremleri.sadece o anlık güzellik sağlıyorlar ama saçı uzun vadede mahvediyorlar.
bugün bu karışımı alayım ben,nasıl kullanacağım canım?yağı ısıtmama gerek var mı?
Hayir tatlim aldigin gibi direk sur saclarina diplere iyice yedir uclarada sur kafana bisey gecir bi bas ortusu tak ne kadar bekletebiliyosan beklet sonra saclarini yika hemen farkedeceksin isil isil olacak saclarin :)

Hayir tatlim aldigin gibi direk sur saclarina diplere iyice yedir uclarada sur kafana bisey gecir bi bas ortusu tak ne kadar bekletebiliyosan beklet sonra saclarini yika hemen farkedeceksin isil isil olacak saclarin :)
canım bugün alamadım yarın kesin alıyorum :) iki günde bir yapsam zararı olur mu?

Back
X