Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yıpranmış saçlarıma acil çözüm:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

esmapeker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
10
2
1
40
saçlarım tel tel kuru artık cidden canım sıkılıyor bu duruma yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 12027744_1009266009125171_91568491217658142_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 131
kullanıyorum pantene argan yağı gliss saç bakım suyu kullanıyorum. saçlarım kepekli devamlşı kepekli şampuandan ötürümü oluyor acaba

saçlarım tel tel kuru artık cidden canım sıkılıyor bu duruma yardımlarınızı bekliyorum
acılen profesyonel keratın serumu almalısın marka vermek yasak ama ben sıze Keratınlı serumları keratınlı kremlerı onerıyorum fakt kesınlıkle market urunlerını kullanmayın
profesyonel urunler tercıh etmek zorundasınız

canım aynı dert bende de vardı ve buradan Janna bana havuç yağı içeren Carrot Care i önerdi. Aldım bir buçuk aydır kullanıyorum inanılmaz iyi geldi, saçlarım o kadar kolay taranıyor ve şekil alıyor ki , kesinlik bir dost tavsiyesi olarak gör.

evde kendim yapabilir miyim keratinli bakım

ay çok sevindim böyle tiftik tiftikliği geçtimi peki

evde kendim yapabilir miyim keratinli bakım
kesınlıkle yapılıyor bu uafordekılere zaten guvenme onlarınkı sılıkon ıcerıklı urunlerle bakım yapıyorlar
yanı o anlık kurtarıyor sacı 15 gun gecmıyor yıne aynı hale donuyorsun
defalarca deneye yanıla sacla ılgılı yapmadıgım sey harcamadıgım para kalmadı sonunda yandılar guzelım saclar
yanan sacı bıle canlandırıp taramayı kolaylastırıp elınde koparak kalan sacı bıle mukemmel hale getırıyor bahsettıgım urun.evet pahalı ama ucuzlara alıp da harcadıgım paranın yanında hıcbır sey bu urunler

en azından mesaj yoluyla bildiğiniz marka da mı vermek yasak acaba? çünkü bende evde keratin yüklemesi için marka arıyorum ama tavsiyelerde rastlamadım sanırım yasak olduğundan marka ismi çaresiziz

Tüm kadınlar hep aynı dertteyiz. Neler çektim yıpranmış, matlaşmış saçlarımdan. Denemediğim kalmadı. Zaten kimyasal ve sentetik ürünlerden daha da zarar gördüm. Doğal bakımlar tercih ediyorum. Bu konuda en iyisi Hindistan cevizi yağı argan yağı jojoba yagı hint yağı... Bir de yorumlarda okuyup aldığım keratin yüklemesi var. Bu en mükemmeli oldu benim için. Önce katkısız keratin yüklüyorum sonra diğer bakımları yapıyorum, saçlarım günden güne diriliyor.
Gliserin de sulandırarak kullanılırsa saçı pamuk gibi yumuşacık yapıyor ve süreklı nemli tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…