Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemedim kikullanıyorumpantene argan yağı gliss saç bakım suyu kullanıyorum. saçlarım kepekli devamlşı kepekli şampuandan ötürümü oluyor acaba
acılen profesyonel keratın serumu almalısın marka vermek yasak ama ben sıze Keratınlı serumları keratınlı kremlerı onerıyorum fakt kesınlıkle market urunlerını kullanmayınsaçlarım tel tel kuru artık cidden canım sıkılıyor bu duruma yardımlarınızı bekliyorum
acılen profesyonel keratın serumu almalısın marka vermek yasak ama ben sıze Keratınlı serumları keratınlı kremlerı onerıyorum fakt kesınlıkle market urunlerını kullanmayın
profesyonel urunler tercıh etmek zorundasınız
ay çok sevindim böyle tiftik tiftikliği geçtimi pekicanım aynı dert bende de vardı ve buradan Janna bana havuç yağı içeren Carrot Care i önerdi. Aldım bir buçuk aydır kullanıyorum inanılmaz iyi geldi, saçlarım o kadar kolay taranıyor ve şekil alıyor ki , kesinlik bir dost tavsiyesi olarak gör.
kesınlıkle yapılıyor bu uafordekılere zaten guvenme onlarınkı sılıkon ıcerıklı urunlerle bakım yapıyorlarevde kendim yapabilir miyim keratinli bakım
ay çok sevindim böyle tiftik tiftikliği geçtimi peki
en azından mesaj yoluyla bildiğiniz marka da mı vermek yasak acaba? çünkü bende evde keratin yüklemesi için marka arıyorum ama tavsiyelerde rastlamadım sanırım yasak olduğundan marka ismiacılen profesyonel keratın serumu almalısın marka vermek yasak ama ben sıze Keratınlı serumları keratınlı kremlerı onerıyorum fakt kesınlıkle market urunlerını kullanmayın
profesyonel urunler tercıh etmek zorundasınız