Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış ve yanan saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rodiza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
21
0
86
45
İstanbul
arkadaşlar aranızda saçları boyadan yıpranmış ve yanan saçları olan varmı varsa ne kullanıyorsunuz önerileriniz nelerdir

arkadaşlar aranızda saçları boyadan yıpranmış ve yanan saçları olan varmı varsa ne kullanıyorsunuz önerileriniz nelerdir

geçmiş olsun tatlım...
ben bitkisel şampuana döndüm..
saçların yanan kısımlarını kestirdim..
şimdi uzatıyorum..kısacık saçlarım şimdi..haftada bir elidorun maskesini yapıyorum..ve artık krem kullanmıyorum..

teşekkürler cnm bende kestirdim ama halen yıpranıklık var uçlarında buda moralimi bozuyor kestrimekte istemiyorum artık saç kremi iyidir aslında

teşekkürler cnm bende kestirdim ama halen yıpranıklık var uçlarında buda moralimi bozuyor kestrimekte istemiyorum artık saç kremi iyidir aslında

haklısın canım..kestirmek istemiyor insan ama kestirmeden de uzamıyor maalesef..benimkiler kısacık şimdi,ama sağlıklı uzuyor..
saç kremini ben pek sevmiyorum..
ama bakım kremleri iyi oluyor..

mrb arkadaşlar benım sarısın olma sevdasında saçlarımı yaktım hakettım bunu ama sınırden ağladım saclarıma fön bıle cekılemıyordu kuaföre gıttım bu saca bısey olmaz deyıp gonderdı denemedıgım bısey kalmadı ama tabıkı yenı kuaforumle tanısana kadar keratin denen maske yaptı sacıma bır gun kaldı sacımda sacım varya yenıden doğmus gıbı oldu ya 1 gunde ne zeytın yağıymıs nede baska maskeler hepsı hıkaye mucıze gıbı bır sey yanıkdan eser yok

benim platin sarisi saclarim vardi ve suan simsiyah saclarim var tabi bu degisim surecinde okdr yiprandilarki boya yuzunden,hem cok dokuldu hem de kirildi matlasti...ama sonunda duzelttim,2 ay once flan once bi uclarindan aldirttim dha sonra bioblas sampuan kullandim haftada 2 kez uzerinde gliss yaziodu markasini htrlayamiyorum sac maskesi kullandim ve en son argan yagiyla maske yaptim,suan piril piril ve cok bakimli gorunuyorlar...bir de fon cektirmem gerektiginde falan isidan koruyan spreyler satiliyor onlardan skiyorum mutlaka,cok da faydasini gordum tavsiye ederim

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Benim bildiğim, 3 çeşit bakım var, biri doğal maskeler bakımlar vs. 2. kuaför ürünleri vs. 3. Keratin.
ilk ikisi saçta kalıcı etki bırakamıyorlar. Yani bakım yapr ama onaramaz. 3. sü keratin yükleme ise o da 2 çeşit, hatta 3 çeşit, düzleştirme amaçlı olanlar ki bu tamamen safsata, geriye kaldı 2 uygulama, biri de, kımyasal katkılarla saçı yumuşatmak ve sentetiklerle parlaklık vermek. Bu da berbar cunku ilk anda memnunıyet fakat bırkac defadan sonra saçlar deform olyor dayanamıyor kopuyor. 3. ise Saf keratin bakım yada katkısız keratin yuklemesi. Bunu yapın çok konuşmaya gerek kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…