yırtılan çoraplara çözümm!!! :):)

benim bildiğim tek çözüm gidip yenisini almak oluyor
bilen varsa yazsın lütfen

biraz boş iş gibi görünse de güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim..çoraplar yırtılınca makasla kesip kilot yapıyorum...birkaç gün içinde nasıl yaptığımın resimlerini de atacağım :)

Son düzenleme:
Yıllar öncesinde öğrenipte benim uygulamaya koyamadığım bir bilgiyi paylaşayım.İlk önce kaçan çoraplarınızı atmayıp biriktireceksiniz.
Yada hep aynı tonları kullanacaksınız.

Daha sonra çorabın kaçan kısmını üst bacak hizasından kesip, aynı tonda diğer çorabın kaçan kısmını yine aynı hizadan kesip giyeceksiniz. Bunu yapabilmek için çorapların kaçan kısımlarının sağ-sol bacak olarak yani zıt olarak kaçması gerekiyor...

Yıllar öncesinde öğrenipte benim uygulamaya koyamadığım bir bilgiyi paylaşayım.İlk önce kaçan çoraplarınızı atmayıp biriktireceksiniz.
Yada hep aynı tonları kullanacaksınız.

Daha sonra çorabın kaçan kısmını üst bacak hizasından kesip, aynı tonda diğer çorabın kaçan kısmını yine aynı hizadan kesip giyeceksiniz. Bunu yapabilmek için çorapların kaçan kısımlarının sağ-sol bacak olarak yani zıt olarak kaçması gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…