yitip giden 3 yılım ve bundan sonram

anladığım kadarıyla gençsiniz bir işinizde var üzülmeyin güçlü bir kadın olun yavrunuz için ve bunu kaderiniz olarak görmeyin herkes yanlış seçim yapar hatalar yapar siz dünyanın en güzel şeyini kazanmışsınız çocuğunuzda var...düzeltmeye çalıştığınızda hep olumsuz tepki alıyorsanız o birşeyler yapmıyorsa butun bir hayatı böyle sürdürmek zorunda değilsiniz ...

sabah kızımın adına mesaj attım babalar günün kutlu olsun babacığım diye ama bana geri dönmedi normalde hemen kızar arar yada bi tepki verirdi kızınıda sevdiğini düşünürdüm hep sonra dedim bu kaza yaptı hastalandı düştü kaldı bir yerde aradım açmadı vicdanım birden tekrar ara dedi neyse aradım en sonunda açtıı ve ee ne var ne olmuş bana bişey olmaz sanane tarzında bir konuşma geçti bakalım yarın krediyi ödeyip bana dekonto getirecekmi hayatım hep bu adamın arkasını toplamayla geçecek değil herhalde bir yerde o da sıkılır açar davasını .... belkide aileme durumu anlattıktan sonra ben açarım biraz yaralarım soğusun sürekli tuz basmaktan yoruldum artık....

Back