Yks üçüncü veya dördüncü kez girecek var mı

Hedefiniz ne? Temeliniz nasıl? Sınavlara nasıl hazırlanıyorsunuz? Tekrar tekrar sınava girme sebebiniz ne?

Şu sorulara yanıt verirseniz sizi iyi bir şekilde üyeler yönlendirebilir. Belli ki bir yerlerde yanlışlık yapıyorsunuz.
 
Kıvırmadan yazacağım, işiniz zor. 3 sene sonunda kazanabilirsiniz ama azimli olmak gerekir. İlkin, YKS konularını halledin. Düzenli edebi eser okumalarınızı yapın. YKS konuları bitince denemelere geçersiniz. Denemede yapamadığınız sorular hangi konuya aitse sadece o konuya bakarsınız. YKS konuları size kolay gelirse konular bitmeden AYT'ye giriş yapabilirsiniz.

Youtubeda ders anlatan başarılı sayfalar var. Dop*** haf*** gibi platformlar da işinize yarar ama ücretli. Belediyenin ve halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kursları da var. Dersaneye para verebilirim diyorsanız da ilkin bir temel oluşturun derim, sonraki sene dersaneye yazılın.

Bu yaşta nasıl öğreneyim, rakiplerim genç demeyin. Şu anda sınava hazırlansam daha hızlı kavrayıp daha iyi net çıkarırım. 2 sene çalışıp tıp fakültesine giden bir sosyal medya kullanıcısı vardı. Öğrenmeye yatkınsanız siz de 2 senede halledebilirsiniz.
 
Back
X