- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
erkek arkadasımdan ayrıldım nerdeyse 2 olcak unutamadım onu bır turlu msn de konustuk senı sevıyorum dedı hala gelıcem benı gormek ıster mısın dedı o kadarda cok ozledım sevenler anlar benı sorun da ne bılenler bılıyo ama o cok uzakta dogunun bı sehrınde ben ıstanbulda ben aılemı bırakıp gıdemıyorum ben ıstemıyorum yanı ısra aılem de onay vermıyo ozelllıkle babam o gelsın dıyo sevıyorsa erkek olarak o ıse suan gozlerı doluyo ınanın annem babam evın tek erkegıyım bırakamam dıyo onları yaslılar dıyo kardesı varmı dıye soran olur 3 ablası var 2sı o sehırde o memur keske dıyorum buraya tayın ıstese gelse dualar edıyorum kafam cok karısık yerıne kımseyı koyamadım bogazıma bır yumruk oldu suan tutuyorum kendımı :gitme:mafoldumben:a015:ben sımdı cıkıyorum bıraz kendıme geleyım cok doldum sevgıyle kalın okuyup zaman ayıran paylasan herkese sımdıden tesekkur daha onceden bılenler vardır sevgılısınden ayrılanlar topıgıden kızmayın bana ne olur oraya bıle gırıp bısey yazamıyorum unuttumdeyıp kend avutuyorum bazan ama yıne en basa donuyorum msn acmasam da bır ara sıldım bıle olmuyo hayatımı mahvedıyorum hıc bıseye konsantre olamıyorum aöfdeyım bır suru zayıf ders calısıcam lafta eylule kadar