Ama ıkısı cok farklı seyler. Ben zten dualarla bu kadar guclu sakin kontrollu kalabılıyorum. Sosyal ıhtıyac baska bırsey bence bu ıkısını ayırmak gerek neyse..Canım benımde olmyo ıkı yıldır sprla pek alakam yk kendı capmda plates yapıyrum ama yga yerıne namaz ı tavsıye edebılırım ıcıne oyle bır huzur dluyr kı anlatamam ygayla o huzura ulasman saatlerını yada gunlerını alabılecekken on dk da hafıflıysun nacızane tavsıyem
Ama ıkısı cok farklı seyler. Ben zten dualarla bu kadar guclu sakin kontrollu kalabılıyorum. Sosyal ıhtıyac baska bırsey bence bu ıkısını ayırmak gerek neyse..
Sizin sorununuz neydi ne kdar süredir olmuyor
Ah canım zor bır sürec zaman zaman fazla duygusallaşıyorum stres oluyorum sanıyorumki kimseyle paylasmadıgım için içimde buyuyorKısa bı arastrma yapmıstım yoganın kokenyle alakalı bu yuzden byle knustum bencede neyse bı srunumuz yok sebebsız ınfertılıte dıye gecyr ıkı asılama denedık tutmadı artık bu ay dktrada gtmedım bı fayda gremedıgım ıcın ne olck blemıyrum sızın bı tedavı surecınız oldumu
Ah canım zor bır sürec zaman zaman fazla duygusallaşıyorum stres oluyorum sanıyorumki kimseyle paylasmadıgım için içimde buyuyor
Ben 2 yıl beklemek istedım sabırlada bekledım . Tum tahlıller fılmler yapıldı .. Sebepsız ınfertılıte dıyorlar. Klomen kullandım fakat 5 cm kist oluştu ıkı aydır yasmın kullanıyorumbırkac gune dr gidecegım inş artık tedavıye baslayabılırız. Asılamayı nerede yaptırdınız bende tup bebek arastırması yapıyorum
Uzun uzuuuuun yaz :) bu konuyu konuşamıyorum kımsryle zaten. Ben özele gıdıyorum istanbuldayım. Asılamada normal yola olmadı gıbı.. Denersemde 2 kere denerım dıyorum .. Klomenıde son kez denıcem eger kıstım kaybolduysa.. Tup bebekte sans cok daha yuksek .. Sebepsız ınfertılıtede tup bebegın basarı oranı cok yuksek oldugunu goruyorum ve duyuyorum ınş hayırlısı olur canım.. Yasın kaccCanım gecmıs olsun devket hastanesınde yaptrdm ankarada yasıyrum etlık zubeyde hanım kadn dgum hastanesınde yaptrdım bıldıgım kadaryla ıstege gre tup yapmıyrlar canım evvela asılama olman lazım en az uc tane daha snra heyetee falan grysun onlar karar veryr devlette byle ıslıyr ozelde nasıldır bılemycem gercekten ck yıprandım ekımden buyana hastanelerdeyız bırbucuk yıl hıc dktra gtmedım bende stres yapmadım esım ck ıstyr dıye kalkıstım ccuga ama ekımden buyana ck stres halındeyım artık bu ay da gtseydım ucuncu asılama deneyeceklerdı bu ay kendım evde kur yapıyrum uc ay dktra gtmıycem uc ay snra da bır kez daha asılama denerım dıye dusunyrum ay ck uzum oldu kusura bakma
Uzun uzuuuuun yaz :) bu konuyu konuşamıyorum kımsryle zaten. Ben özele gıdıyorum istanbuldayım. Asılamada normal yola olmadı gıbı.. Denersemde 2 kere denerım dıyorum .. Klomenıde son kez denıcem eger kıstım kaybolduysa.. Tup bebekte sans cok daha yuksek .. Sebepsız ınfertılıtede tup bebegın basarı oranı cok yuksek oldugunu goruyorum ve duyuyorum ınş hayırlısı olur canım.. Yasın kacc
29 yasında bır bayan olarak neden olmasın hem rahatlasam hemde fızıken ıyı hıssetsem kendımıSoru...
Sadece duygusal ihtiyaçlar mı var yoksa olmuşken hem rahatlayayım hem sıkılaşayım mı diyorsun?
O halde spor maksatlı pilates ki bir süre sonra kendini daha dinç hissedeceksin aynı zamanda rahatlayacaksın da... Rahatlama maksatlı da meditasyon tavsiye ederim. Zaten dua ediyormuşsun, arada çakra renklerine çalışsan yeter.29 yasında bır bayan olarak neden olmasın hem rahatlasam hemde fızıken ıyı hıssetsem kendımı
Oyle yazmşşın ki kendımı suya atasım geldi. Malesef duzenli yuzebılecegım bır yer yokHepsini birak, yuzmeye git..
Hem rahatlahem de tum vucudun calissin. Su hayattir. Ay oyle yuzesim geldi suan sipala supal sip..
Cakra renklerı kısmını arastıracagım. Medıtasyon teknıklerınıde :) tesekkur ederımO halde spor maksatlı pilates ki bir süre sonra kendini daha dinç hissedeceksin aynı zamanda rahatlayacaksın da... Rahatlama maksatlı da meditasyon tavsiye ederim. Zaten dua ediyormuşsun, arada çakra renklerine çalışsan yeter.
Ne gıbı artıları oldu hayatınıza katkılarından bıraz bahsedermısınizBir yıldır pilates yapıyorum iki aydir da yogayi denedim. Emin ol çok faydasını göreceksin.
Bana psikolojik olarak cok iyi geldi. Daha kontrollü olmaya basladim. Kilo olarak çok farketmedi ama sıkılaştımNe gıbı artıları oldu hayatınıza katkılarından bıraz bahsedermısıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?