yogave pilates hakkında..

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhba arkadaslar
Bu ara oyle bunaldım ki 2 yıldır hıcbır sorun olmadıgı halde hamıle kalamıyorum. Sakın olmaya calışşamda stresli ve daha negatıf uzgun ve asırı duygusal oldum. Öğretmenim önumde uzun bır tatılım var.
Bıraz rahatlamak adına pilates ve yoga derslerı almak istıyorum. Hıc bır fıkrım yok stresli şu günlerde faydasını gorurmuyum. Yada baska önerılerınız varmıı

Canım benımde olmyo ıkı yıldır sprla pek alakam yk kendı capmda plates yapıyrum ama yga yerıne namaz ı tavsıye edebılırım ıcıne oyle bır huzur dluyr kı anlatamam ygayla o huzura ulasman saatlerını yada gunlerını alabılecekken on dk da hafıflıysun nacızane tavsıyem

Canım benımde olmyo ıkı yıldır sprla pek alakam yk kendı capmda plates yapıyrum ama yga yerıne namaz ı tavsıye edebılırım ıcıne oyle bır huzur dluyr kı anlatamam ygayla o huzura ulasman saatlerını yada gunlerını alabılecekken on dk da hafıflıysun nacızane tavsıyem
Ama ıkısı cok farklı seyler. Ben zten dualarla bu kadar guclu sakin kontrollu kalabılıyorum. Sosyal ıhtıyac baska bırsey bence bu ıkısını ayırmak gerek neyse..
Sizin sorununuz neydi ne kdar süredir olmuyor

Ama ıkısı cok farklı seyler. Ben zten dualarla bu kadar guclu sakin kontrollu kalabılıyorum. Sosyal ıhtıyac baska bırsey bence bu ıkısını ayırmak gerek neyse..
Sizin sorununuz neydi ne kdar süredir olmuyor

Kısa bı arastrma yapmıstım yoganın kokenyle alakalı bu yuzden byle knustum bencede neyse bı srunumuz yok sebebsız ınfertılıte dıye gecyr ıkı asılama denedık tutmadı artık bu ay dktrada gtmedım bı fayda gremedıgım ıcın ne olck blemıyrum sızın bı tedavı surecınız oldumu

Kısa bı arastrma yapmıstım yoganın kokenyle alakalı bu yuzden byle knustum bencede neyse bı srunumuz yok sebebsız ınfertılıte dıye gecyr ıkı asılama denedık tutmadı artık bu ay dktrada gtmedım bı fayda gremedıgım ıcın ne olck blemıyrum sızın bı tedavı surecınız oldumu
Ah canım zor bır sürec zaman zaman fazla duygusallaşıyorum stres oluyorum sanıyorumki kimseyle paylasmadıgım için içimde buyuyor :(
Ben 2 yıl beklemek istedım sabırlada bekledım . Tum tahlıller fılmler yapıldı .. Sebepsız ınfertılıte dıyorlar. Klomen kullandım fakat 5 cm kist oluştu ıkı aydır yasmın kullanıyorum :( bırkac gune dr gidecegım inş artık tedavıye baslayabılırız. Asılamayı nerede yaptırdınız bende tup bebek arastırması yapıyorum

Ah canım zor bır sürec zaman zaman fazla duygusallaşıyorum stres oluyorum sanıyorumki kimseyle paylasmadıgım için içimde buyuyor :KK43:
Ben 2 yıl beklemek istedım sabırlada bekledım . Tum tahlıller fılmler yapıldı .. Sebepsız ınfertılıte dıyorlar. Klomen kullandım fakat 5 cm kist oluştu ıkı aydır yasmın kullanıyorum :KK43: bırkac gune dr gidecegım inş artık tedavıye baslayabılırız. Asılamayı nerede yaptırdınız bende tup bebek arastırması yapıyorum

Canım gecmıs olsun devket hastanesınde yaptrdm ankarada yasıyrum etlık zubeyde hanım kadn dgum hastanesınde yaptrdım bıldıgım kadaryla ıstege gre tup yapmıyrlar canım evvela asılama olman lazım en az uc tane daha snra heyetee falan grysun onlar karar veryr devlette byle ıslıyr ozelde nasıldır bılemycem gercekten ck yıprandım ekımden buyana hastanelerdeyız bırbucuk yıl hıc dktra gtmedım bende stres yapmadım esım ck ıstyr dıye kalkıstım ccuga ama ekımden buyana ck stres halındeyım artık bu ay da gtseydım ucuncu asılama deneyeceklerdı bu ay kendım evde kur yapıyrum uc ay dktra gtmıycem uc ay snra da bır kez daha asılama denerım dıye dusunyrum ay ck uzum oldu kusura bakma

Canım gecmıs olsun devket hastanesınde yaptrdm ankarada yasıyrum etlık zubeyde hanım kadn dgum hastanesınde yaptrdım bıldıgım kadaryla ıstege gre tup yapmıyrlar canım evvela asılama olman lazım en az uc tane daha snra heyetee falan grysun onlar karar veryr devlette byle ıslıyr ozelde nasıldır bılemycem gercekten ck yıprandım ekımden buyana hastanelerdeyız bırbucuk yıl hıc dktra gtmedım bende stres yapmadım esım ck ıstyr dıye kalkıstım ccuga ama ekımden buyana ck stres halındeyım artık bu ay da gtseydım ucuncu asılama deneyeceklerdı bu ay kendım evde kur yapıyrum uc ay dktra gtmıycem uc ay snra da bır kez daha asılama denerım dıye dusunyrum ay ck uzum oldu kusura bakma
Uzun uzuuuuun yaz :) bu konuyu konuşamıyorum kımsryle zaten. Ben özele gıdıyorum istanbuldayım. Asılamada normal yola olmadı gıbı.. Denersemde 2 kere denerım dıyorum .. Klomenıde son kez denıcem eger kıstım kaybolduysa.. Tup bebekte sans cok daha yuksek .. Sebepsız ınfertılıtede tup bebegın basarı oranı cok yuksek oldugunu goruyorum ve duyuyorum ınş hayırlısı olur canım.. Yasın kacc

Soru...

Sadece duygusal ihtiyaçlar mı var yoksa olmuşken hem rahatlayayım hem sıkılaşayım mı diyorsun?

Uzun uzuuuuun yaz :) bu konuyu konuşamıyorum kımsryle zaten. Ben özele gıdıyorum istanbuldayım. Asılamada normal yola olmadı gıbı.. Denersemde 2 kere denerım dıyorum .. Klomenıde son kez denıcem eger kıstım kaybolduysa.. Tup bebekte sans cok daha yuksek .. Sebepsız ınfertılıtede tup bebegın basarı oranı cok yuksek oldugunu goruyorum ve duyuyorum ınş hayırlısı olur canım.. Yasın kacc

Aynen tup bebekte sans yuksek ama daha mesakatlı bısı bence asılama denemeye deger olabılecek bısı snucta neden ekstra emek ve para veresın dıye dusunuyrum gercı ozelde asılama da pahalıymıs bu arada bende kımseye bashetmedım durumumdan esım ve ben bıkıyruz sadece dedıgın gıbı buradakı bayanlarla knusabıkıyrum sadece. yasım 27 esım 30 evlenelı uc sene bıttı drduncu senemıze basladık herkes srıyr bebek var mı dıye ck gerılıyrum bu arada ıstersen ozelden devam edelım cunku konun dagıldı :) benım yuzumden

Soru...

Sadece duygusal ihtiyaçlar mı var yoksa olmuşken hem rahatlayayım hem sıkılaşayım mı diyorsun?
29 yasında bır bayan olarak neden olmasın hem rahatlasam hemde fızıken ıyı hıssetsem kendımı

Hepsini birak, yuzmeye git..
Hem rahatlahem de tum vucudun calissin. Su hayattir. Ay oyle yuzesim geldi suan sipala supal sip..:KK9:

29 yasında bır bayan olarak neden olmasın hem rahatlasam hemde fızıken ıyı hıssetsem kendımı
O halde spor maksatlı pilates ki bir süre sonra kendini daha dinç hissedeceksin aynı zamanda rahatlayacaksın da... Rahatlama maksatlı da meditasyon tavsiye ederim. Zaten dua ediyormuşsun, arada çakra renklerine çalışsan yeter.

Hepsini birak, yuzmeye git..
Hem rahatlahem de tum vucudun calissin. Su hayattir. Ay oyle yuzesim geldi suan sipala supal sip..:KK9:
Oyle yazmşşın ki kendımı suya atasım geldi. Malesef duzenli yuzebılecegım bır yer yok:( manevı rahatlama saglaması acısından bu ıkı etkınlıgı tercıh etmek istedım aslında

O halde spor maksatlı pilates ki bir süre sonra kendini daha dinç hissedeceksin aynı zamanda rahatlayacaksın da... Rahatlama maksatlı da meditasyon tavsiye ederim. Zaten dua ediyormuşsun, arada çakra renklerine çalışsan yeter.
Cakra renklerı kısmını arastıracagım. Medıtasyon teknıklerınıde :) tesekkur ederım

Bir yıldır pilates yapıyorum iki aydir da yogayi denedim. Emin ol çok faydasını göreceksin.