Yogun ask acısı

askmeskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
71
6
86
Bir bucuk yıllık bi ilişkim vardı son zamanlarda 1 2 aydır sürekli kavga ediyoduk bana sürekli birbirimize göre olmadıgımızı söylemeye basladı benim bazı haraketlerimden rahatsız oldugunu söyleyip duruyordu.. bu bi süre böyle devam etti ben de onun bazı hareketlerinden rahatsızdım ama seviyodum hala da seviyorum düzeltebiliriz diye düşündüm hep düzeltmek icin sans istiyorum ağlıyorum yalvarıp yakarıyorum istemedigini söylüyo,hem de kesinlikle istemedigini..En son tamam dedim kabul ettim ama resmen icimde bi sey acıyo her an aklımda bu var gözlerim durduk yere doluyo hic gecmicekmis gibi hissediyorum baskasını hic sevemicekmisim gibi bir daha.sanki o benim icin tek dogru insandı..Sizce böyle bi durumda onun icin ugrasmalı mıyım sevgimin pesiden gitmeli miyim yoksa pes mi etmeliyim acı ceke ceke unutmaya mı calısmalıyım..siz olsanız ne yapardınız

Kendimdeki hataları..Benden hic böyle vazgecebilcegini düsünmemistim sımarmısım sanırım ama simdi her seyi net olarak görebiliyorum son bi sansım olsa her sey farklı olabilirdi bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum hatta bu son sans icin hala düsünmeli miyim bilmiyorum

kesinlikle istemiyorum diyen adama uğraşsan ne fayda.... o seni çoktan silmiş zaten. psikologlar derki bir acın varsa onu yaşa. yaşa ki iyice bitsin tükensin. sonra sana değer veren biriyle tanışırsın elbet

Seni hatalarınla sevmesi gerekirdi 1 yılını geçirmiş son 2 ayda mı dank etmiş her şey senden ayrılmaya çalışmış açıkça.
Kendini üzme ilk başta doğal aşık olamam daha vs düşünmen toparlarsın kısa zamanda son erkek değil o hayatına daha nicesi grecek

Üzerine giderek hepten soğutmuşsunuz zaten
İstemiyorum diyen bir kişiye hiçbir şey yapamazsınız
zaman siler gider hiç merak etmeyin

seni kendin olduğun şekilde istememiş. kendni sıkacak mıydın? yanında istediğin gibi olamadığın adamla ne işin var?

Suan bir sey yapamayacagımı biliyorum ama diyorum acaba özler mi beklemeli miyim..Yoksa tamamen her seyini silip unutmaya mı calısmalıyım.Mesela suan dısarı cıksam etsem erkek arkadaslarımla ya da onun tanımadıklarıyla,delirip daha da sogucagını biliyorum..onu düsünerek hareket etmeye devam mı etmeliyim yani..Kafamda daha tam bitiremedim o yüzden düsünüyorum ortak cok arkadasımız ya da bir sekilde sosyal medya falan var oralarda mutsuz aşık kız gibi mi yoksa egleniyorum unutuyorum kafama da takmıyorum havası mı olmalı bunu bile bilmiyorum..ya da bunları hala düsünmeli miyim ki!

Canım ben de böyle bir süreçten geçtim.Sinirden mi yoksa ciddi mi diye bir süre bekledim,onu dinledim.Hala iişkimiizn düzeleceğine inanıyordum.Sonra kararlı olduğuna karar verdim.Çünkü ne söylersem söyleyeyim aynı şeyleri söyledi(yukarı da saydığın gibi,uygun değiliz vs)

Ben de bıraktım onu.Varlığımla yapamadığım yokluğumla olsun istedim.

Sana tavsiyem,üstüne gitme artık.Yeterince tavan yaptırmışsın zaten ona.Fazla ısrar ,ters tepiyor .Onun gözünde gurursuz,güçsüz bir kız oluyorsun.Sana saygısını kaybediyor bu yüzden..
Kadınlar bitti deyince bitmiyor;ama erkekler diyorsa gerçekten bitiyor.

Lütfen hiçbir erkek için,onurundan gururundan bu kadar taviz verme.
Yaran soğuduğunda kendini bu kadar düşürdüğün için üzülen sen olma.

Herşey gönlünce olsun

O senin için doğru insan değil için rahat olsun. Üzüleceksen seni istemiyorum diyen bi adama yalvardığın için üzül.

Ayrılık sinyallerini vermiş zaten birbirimize uygun değiliz diyerek.
Yalvarmak doğru bir hareket değil.
Ders al ilişkinden. Şımardım falan diyorsun. Kimse senin şımarıklığını zannettiğin kadar çok çekmez.
Bir dahaki ilişkinde bu konuya dikkat edersin.
Çocuk seni istemiyor. Onu düşünerek hareket etme artık. Mantıksız olur.

Seni istemiyorum dediği için sanırım sana tatlı geliyor. Sana ölüp biliyorum dese sihri kaçardı.

Canim cok ama cok zor bir durum... ama bir erkek eger senin bir sans daha ver diye yalvarmalarina karsisinda hungur hungur aglamana ragmen git diyorsa istemiyorum diyorsa bitirmistir seni içinde ve inan bana daha yapilabilecek birsey olmuyor sen ne kadar ugrasirsan ugras o istemeyecek hatalarini duzeltmek istiyorsun biliyorum anliyorum hersey belki farkli olacak ama ondan geçmiş işte herşey... ustune daha fazla düşersen kendini daha fazla geri ceker bir sure sessiz kal ne tepki verecegine bak yok bir tepki vermezse zaten bitirmistir icinde... insan boyle saniyor benden asla vazgecmez saniyor vazgecemez diyor sonra bir bakiyorsun hic beklemedigin anda yeter deyip vazgecmis ve sonra bazi seyleri duzeltmek istiyorsun ama olmuyor iste cunku o sans ellerinden gitmis oluyor... cok zor ama ben sana unutmaya calismani tavsiye ederim sosyal bir hayatin varsa daha kolay atlatirsin kolay olmayacak ama kendine hobiler edin yeni arkadaslar edin hic boş birakma zihnini... ve sevgini ofkeye donusturmeye calis ama o da bana bunu bunu yapmisti diye dusun bir kagida yaz hatta hep aklinda bulunsun onunda hatalari var diye mesela ben karsisinda hungur hungur aglarken o istemedi diye düşün.... umarim kolay atlatabilirsin canim benim kendini üzme lutfen inan degmiyor degmez yani o senin icin uzulmuyorsa uzulunmeyi haketmiyor zaten....

Canım bak eger bir kadin bitti sevmiyorum diyorsa o ikna edilebilir 1. De olmazsa 5. De ama bunu bir erkek diyorsa buyuk ihtimalle onun icin her sey bitmistir artik istemiyordur duzelebilecegine de inanmiyordur duzeltmekte istemiyordur... ustune ne kadar fazla dusersen o kadar fazla geri cekecektir kendini sen zaten yeterince kendini anlatmaya calisip ustune düşmüşsün simdi de sen geri cek kendini tepkisini gör... bana sorarsan ne mutsuz ne mutlu havalari ver arkadaslarinla gez evet mutlu gözük ama ayni zamanda arada bence uzgun oldugunu belirten sozler falan paylasabilirsin boylece hayatima devam ediyorum seni sevsemde yazik ki beni kaybettin dusuncesini verebilirsin... yani anlamaya çalışsın kafasi karissin.... ama bence o kararından emin en azindan simdilik emin gibi gorunuyor geri cek kendini sessiz kal hayatina devam etmeye calis zor oldugunu biliyorum ama gelmeyecek bir gideni beklemek daha zor degil mi? Üzme kendini canim benim sen sessiz kaldiginda karari degisirse pisman olup o donecektir zaten, he donmedi mi oyleyse senin cabaladigin hicbir seyi haketmemistir sende boyle de ve geç...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…