Bizimde ayni makinalara takili seyleri sokuyormus pijama istiyor altina pijama giydirmiyolar versek giyip kacicak yani o dereceTeyzem de yoğun bakımda kaldığında öyle davranıyordu kendine zarar veriyordu bağırıyordu annem yanına gidince de beni kurtar diye ağlıyordu. Doktorlar sürekli uyutmaya başlamıştı artık. Kendi istegiyle ordan çıkması olmaz..
Mutlaka kullandığı ilaçların etkisi vardır.Herkese iyi geceler annem cok hasta siroz hastasi ve karacigeri tamamen bitmis. 5 gun once yemek borusu siddetli varis kanamasiyla.acile gittik acilen acilin yogun bakimina alindi. Son iki gundur beni.cikarin diye soyleniyor artik ordaki hemsirilere hasta bakicilara cok kotu davraniyomus annem aslinda karincayi bile incitmez. Cok sasirdik bugun yanina girdigimde burda cok kotu seyler oluyo taciz , siddet, madde kullanimi vs herseyi soyledi yalvardi beni cikarin diye. Sizin basiniza boyle.bisey geldimi acaba cok vicdan azabi cekiyorum cikarmadigim icin halisunasyon mu goruyor anlamadik bi yardimci olun lutfen
Aminn allah razi olsunnnMutlaka kullandığı ilaçların etkisi vardır.
Eğer ki annenizi çıkarma imkanınız varsa çıkartın eve götürün.
Bir hemşireyle anlaşsanız o gelip serumunu, bakımını yapsa ..
Babam da başlarda hastaneye yatırın beni tedavi ederler demişti
Sonra çıkarın diye hepimize yalvarmıştı çıkarmayı çok istemiştim ama olmadı.
Bilemiyorum konunuzu okuyunca çok duygulandım kusura bakmayın.Siz yine de Doktoruna danışıp onun için en iyisini yapın.
Çok çok şifa Diliyorum..Acısız,ağrısız şifaya kavuşsun inşallah
Malesef çok duydum yoğun bakımda bilincin yerinde olması yani uyanık olmak çok fenaymış düşünsene etrafında ölü gibi birsürü insan hortumla nefes alan beslenen tek hareket yok benimde en çok korktuğum durumlardan biridir...Herkese iyi geceler annem cok hasta siroz hastasi ve karacigeri tamamen bitmis. 5 gun once yemek borusu siddetli varis kanamasiyla.acile gittik acilen acilin yogun bakimina alindi. Son iki gundur beni.cikarin diye soyleniyor artik ordaki hemsirilere hasta bakicilara cok kotu davraniyomus annem aslinda karincayi bile incitmez. Cok sasirdik bugun yanina girdigimde burda cok kotu seyler oluyo taciz , siddet, madde kullanimi vs herseyi soyledi yalvardi beni cikarin diye. Sizin basiniza boyle.bisey geldimi acaba cok vicdan azabi cekiyorum cikarmadigim icin halisunasyon mu goruyor anlamadik bi yardimci olun lutfen
Basiniz sagolsunAnneannemi yeni kaybettik, bugün 7. Gün
1 aydan fazla yoğun bakımda kaldı. Bilinci açıkken o da yalvarıyordu beni bırakmayın burada, çıkartın, bana eziyet ediyorlar, su vermiyorlar, ellerimi bağlıyorlar diyordu. Çünkü üzerinde takılı kanülleri kabloları çıkarıyordu, o yüzden bağlamak zorunda kalıyorlardı. Fazla su içmemesi gerekiyordu veremiyorlardı. Ama biz emindik hastanenin iyi baktığından, hemşireler özel ilgileniyor saçını dahi topluyorlardı o yüzden içimiz kan ağlasa da onu orada bırakıp dönüyorduk.
Hastaneyi iyice araştırın, devlet mi özel mi bilmiyorum. Eğer içinize sinmiyorsa durumunuz müsaitse kendi araştırıp bulacağınız bir yoğun bakıma sevkedilmesini isteyin. Tabii durumu da elveriyorsa. Başka yolu yok maalesef Allah yardımcınız olsun.
Basiniz sagolsun
Annem de oluden cok korkar 3 gun once biri agirlasmis baska yogum bakima alinmis annemde oldü sandigi icin orda duramiyor. Yarin insallah odaya cikicak hepinizden allah razi olsun rabbim tum hastalarimiza sifa versin sevenlerine bagislasinAmin. Yoğun bakımın bilinç açıkken ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum. Yanında, sağında, solunda kim varsa vefat etti anneannemin. Zaten panik atağı vardı. Beni bırakmayın diyordu korkuyordu. Nasıl zor anlatamam Allah vermesin kimseye. Yani anneniz için de zor siz sakin olup ona güç vereceksiniz yanına girdiğiniz her an. Elinizden başka birşey gelmez çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?