• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yogun bakımda ve kalbi yorgun anneme dua almaya geldim?? 🙏🙏🙏🙏🥹Yalvarırım dua edin

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.420
3.536
133
Kalp yetmeezliği çıkmıltı annemde 8 ay önce sonra bacakları tıkandı ve diyabet eşiliğimde yaralar çıktı. 8 aydır hergun agladı beenim annem yaraları yüzünden inledi beraber azap çektik ama yine başımda idi. 1 ay önce yaraları için Genel cerrah servisine yatırdımYaraları kuruyor iyiye gidiyordu. Dün taburcu edilecektik. Bende sabah gidip akşam evime dönüyordum tek başıma oldugum için.orfa kullanılan bir ilaç böbrekleri kurutuo yüzde 25 çalışan kalbi durdurdu. Bugun yogun bakıma gittim. Sesimi duyunca açtı gözlerini ilk. Yanına geçirrmeediler. Motivasyon konuşması yaptım saatlerce iyi olacagını benim için dayanmaasını😭😭😭Yüreğimde cehennem ateli yanıyor sanki, 5 defa durdu kalbi beenim kollarımda gözlerini kapattı zaten. Ne olur yalvarırım dua edin yorgun kalbi dayansın bennim için sapasaglam saglıgı ile evime gelsin. Yalvarırım Cuma gunu yüzü hürmeyüne

Rabbim acil şifalar nasip etsin annenize. İnşallah sağlığına kavuşur tekrar. :( size de sabırlar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Yer gök dua rabbim tüm hastalara vee anneciğimide şifa versin canım teşekkür ederim duan için 🙏🙏

Back
X