Yogun kanama nedeniyle kürtaj olanlar bebegım saglıklıydı

sudeeeeee38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
14
1
1
25
Merhaba 10haftalık hamileydım yoğun kanamam oldu bir anda ama bebek ve kesem saglıklıydı bebegımın kalbı bıle atıyordy yoğun kanama sebebiyle kürtaj oldum kürtajdan sonra kanamam durmadı ve balon takıldı ıkı tane kanamaya göre balonlar çekildi sırasıyla sonra o yoğun su gibi kanamam durdu yoğun kanama nedeniyle kürtaj olan varmı merak ediyorum ve ne gibi tedaviler uyguladılar yazarsanız sevinirim 🥺

Merhaba kan problemi olabilir dedılee hemotoloji bölümüne yönlendırdıler orda bı sorun çıkmadı gıttım gebelık oluştuğunda ilk üç ay kan sulandırıcı kullan dedılee ve gebelık sonrası ıcınde dedıler 3 ay

Bende de kanama olmuştu ama 30. Haftada
Plasenta dekolmanı dediler, plasenta erken ayrılıyormuş. Ölümden dönmüştük. Başınız sağolsun

Bende de kanama olmuştu ama 30. Haftada
Plasenta dekolmanı dediler, plasenta erken ayrılıyormuş. Ölümden dönmüştük. Başınız sağolsun
Sanada geçmiş olsun sağol seninde başın sağolsun aynen bende ölümden döndum kan bile takıldı bana rabbım o günleri göstermesin

Benim durumumda 40 haftalık bile bebeğini kaybeden çok. Benim bebeğimi Allah bize bağışladı. Hastane yanıbasımızdaydı erken müdahale edildi
Aa kusura bakma basın sağolsun yazdım allahım bagışlasın Rabbim saglıklı bı şekilde banada nasip eder inşaallah senın adına sevındım

Back
X