Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende de öyle oldu ama sadece gebelik belirtisi demek yalnış olurMerhaba arkadaşlar. 3 4 gündür çamaşırıma dökülen yoğun kıvamlı sarı akıntım var. 1,5 senedir gebelik için mücadele vermekteyim. Bu şekilde hamile kaldığını öğrenen var mı? Başka belirtim olarak akşam yemekten sonra hafif baş ağrım ve halsizlik oluyor.
Her seferinde çok takip ediyorum kafama çok takıyorum diye bu ay hiç takip etmedim. Ama şu sıralar zamanı maksimum 1 hafta içinde olmam gerektiğini düşünüyorumCanım bende de öyle oldu ama sadece gebelik belirtisi demek yalnış olur
Adetine ne kadar var kuzum
İnşallah olmazsın kuzum benimHer seferinde çok takip ediyorum kafama çok takıyorum diye bu ay hiç takip etmedim. Ama şu sıralar zamanı maksimum 1 hafta içinde olmam gerektiğini düşünüyorum
İnş canım inş olmam artık.. benim şeffaf değilde bi beyaz sulu krem kıvamında bide yoğun kremsi sarı karışık geliyor. Sürekli olan bir akıntı değil günde 3 4 defa resmen çamaşırıma düşüyor bi anda. Anlıyorum zaten adet olmuşum gibi his veriyor. Bi anda düşüyor. Sanırım enfeksiyon.. kaşıntı ağrı çok yoğun bir kokuda yok ama bilmiyorum. Umutlanmıcam bu ay araştırmıcam hiç dedim ama kendimi yine burda buldumİnşallah olmazsın kuzum benim
Bende de akıntı olmuştu veya sarımsı şeffaf kremsi arası![]()
Enfeksiyon değildir oİnş canım inş olmam artık.. benim şeffaf değilde bi beyaz sulu krem kıvamında bide yoğun kremsi sarı karışık geliyor. Sürekli olan bir akıntı değil günde 3 4 defa resmen çamaşırıma düşüyor bi anda. Anlıyorum zaten adet olmuşum gibi his veriyor. Bi anda düşüyor. Sanırım enfeksiyon.. kaşıntı ağrı çok yoğun bir kokuda yok ama bilmiyorum. Umutlanmıcam bu ay araştırmıcam hiç dedim ama kendimi yine burda buldum![]()
Ah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Zaten artık çevremden kimseyle paylaşamıyorum herkes bıktı. Allah nasip ederse mutlaka haber vericemEnfeksiyon değildir o
Rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin canım benimHaber et
Sarı akıntı adet öncesi olur diye biliyorum ..ama belli de olmaz tabi inşallah gebesinizdirMerhaba arkadaşlar. 3 4 gündür çamaşırıma dökülen yoğun kıvamlı sarı akıntım var. 1,5 senedir gebelik için mücadele vermekteyim. Bu şekilde hamile kaldığını öğrenen var mı? Başka belirtim olarak akşam yemekten sonra hafif baş ağrım ve halsizlik oluyor.
İnş teşekkür ederim. Herşeyi gebeliğe yorar olduk..Sarı akıntı adet öncesi olur diye biliyorum ..ama belli de olmaz tabi inşallah gebesinizdir
İnş canım çok gözünaydın sağlıkla çok hayırlarla gelsin inş bebişiinBenim de hamile olmadan önce akıntım hep beyazdı şimdi sarı geliyor ara da bir hamilelikten dolayı inş seninde bebişten dolayıdır birde herkesin çok farklı oluyor ilk öğrendiğim gün süt kesiği gibi bi akıntım oldu sadece bi kere şimdi sarı geldi bugün de onun dışında sadece göğüslerimde hassasiyet var![]()
benim hiç göğüs hassasiyetim yok. Benim adet öncesi falanda hiç göğüs ağrım şişmesi falan olmazBenim de hamile olmadan önce akıntım hep beyazdı şimdi sarı geliyor ara da bir hamilelikten dolayı inş seninde bebişten dolayıdır birde herkesin çok farklı oluyor ilk öğrendiğim gün süt kesiği gibi bi akıntım oldu sadece bi kere şimdi sarı geldi bugün de onun dışında sadece göğüslerimde hassasiyet var![]()
Bu ay sözde bende öyle yapacaktım başta umursamadım hiç sonra günlerimin yaklaştığını anlayınca başladım oram buram ağrıo bilmem şuyum var demeyeSağol canım allah sana da nasip etsin dediğim gibi belirti arama kendinde ben bu zamana kadar hep belirti buluyordum kendimde adet oluyordum ama işte şimdi sonuç bu![]()
Merhaba bende senle aynı durumdaym. Sıfır gebelik belirtisi saddce yapışkan sarı akıntı oluyo dediğin gibi günde sayılı kez oluyo. 2 gün gecikmem var ama test yapmadım belirti olmadığı için. Gebeliklerimde göğüs hassasiyeti yaşamıştm şimdi ihtimal vermedim o yüzden. Test yaptın mı merak ettim umut olursun belki banabenim hiç göğüs hassasiyetim yok. Benim adet öncesi falanda hiç göğüs ağrım şişmesi falan olmaz
Malesef test yaptım, negatif çıktı. Adet olmadım ama hala. Sarı akıntımda dünden beri yok. Sanırım benimki hüsran oldu. İnş senin yüzün güler canım. Test yaptıktan sonra sende bana haber verirsen çok sevinirim. Güzel haberlerini bekliyorumMerhaba bende senle aynı durumdaym. Sıfır gebelik belirtisi saddce yapışkan sarı akıntı oluyo dediğin gibi günde sayılı kez oluyo. 2 gün gecikmem var ama test yapmadım belirti olmadığı için. Gebeliklerimde göğüs hassasiyeti yaşamıştm şimdi ihtimal vermedim o yüzden. Test yaptın mı merak ettim umut olursun belki bana
İnsallah canim. Benimde umudum yok hiçbir belirtim yok malesef. Ramazanı bitireym olmazsam yapıcam inşallah yazarm sanaMalesef test yaptım, negatif çıktı. Adet olmadım ama hala. Sarı akıntımda dünden beri yok. Sanırım benimki hüsran oldu. İnş senin yüzün güler canım. Test yaptıktan sonra sende bana haber verirsen çok sevinirim. Güzel haberlerini bekliyorum
Benimde negatif canmMalesef test yaptım, negatif çıktı. Adet olmadım ama hala. Sarı akıntımda dünden beri yok. Sanırım benimki hüsran oldu. İnş senin yüzün güler canım. Test yaptıktan sonra sende bana haber verirsen çok sevinirim. Güzel haberlerini bekliyorum
Canım ümitlendirmek istemem ama benimde bu şekildeydi.İnş canım inş olmam artık.. benim şeffaf değilde bi beyaz sulu krem kıvamında bide yoğun kremsi sarı karışık geliyor. Sürekli olan bir akıntı değil günde 3 4 defa resmen çamaşırıma düşüyor bi anda. Anlıyorum zaten adet olmuşum gibi his veriyor. Bi anda düşüyor. Sanırım enfeksiyon.. kaşıntı ağrı çok yoğun bir kokuda yok ama bilmiyorum. Umutlanmıcam bu ay araştırmıcam hiç dedim ama kendimi yine burda buldum![]()