Benimde negatif canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde negatif canm
Testim negatif çıktı hala regli olmadım ama belirtilerim var. Negatif çıkmasına rağmen ümidimi kesemicem heralde regli olana kadar. Aklımdan çıkmıyorCanım ümitlendirmek istemem ama benimde bu şekildeydi.
Gecikmenin 4.günüregli günün ne zaman canım
En azından gebe değilsek regli olsalar rahatlasak bari. Böyle iki arada uffGecikmenin 4.günü![]()
Benim test negatif çıktı sonra ben yıkadm kurudu sarımsı çizgi oldu tekrar yıkadm çizti kaydı ortaya. Sonra tekrar yıkadm bıraktm sahura kalktm pembe çizgi olmş ama baya kaymış t nin altında değil. Yani anlayacağn çeşitli işkenceler yaptm çizgiyi gördm ama ne kadar doğru bilememEn azından gebe değilsek regli olsalar rahatlasak bari. Böyle iki arada uff![]()
Bende geçen test yapınca uğraştım baya ışıklar fln tuttum kendi kendime azıcık bi çizgi görmek için uğraştımBenim test negatif çıktı sonra ben yıkadm kurudu sarımsı çizgi oldu tekrar yıkadm çizti kaydı ortaya. Sonra tekrar yıkadm bıraktm sahura kalktm pembe çizgi olmş ama baya kaymış t nin altında değil. Yani anlayacağn çeşitli işkenceler yaptm çizgiyi gördm ama ne kadar doğru bilemembelki dursaydı çizgi yerinde kuruyacaktı ama ben durmadım
Bende yaparım her testten sonra ama bu ay bi şekilde çizgiyi gördüm ondan Bi umut belki vardr diyorumBende geçen test yapınca uğraştım baya ışıklar fln tuttum kendi kendime azıcık bi çizgi görmek için uğraştımilk idrarımla yapmamıştım hala belki olur umudunu atamıyorum. Bu sabah yapacaktım çok şişkinliğim var regli olucakmış gibi hissediyorum ikna ettim kendimi 2 3 gün daha beklemeye çalışıcam
Ben bu sefer takip etmicem diye takvime işaretlememiştim. Bana kalırsa ayın 6sında olmam gerekiyordu. Eski takvime görede 11i gösteriyor. Eğer olmazsam çarşamba sabahı yapıcam bakalımBende yaparım her testten sonra ama bu ay bi şekilde çizgiyi gördüm ondan Bi umut belki vardr diyorumgeç yumurtlama oluyo bende bu ara belki yenidir falan kendimi avutuyorum
senin kaç gün var bata
Bizde benim grubumda çarşambayı test günü ilan ettik gel sendeBen bu sefer takip etmicem diye takvime işaretlememiştim. Bana kalırsa ayın 6sında olmam gerekiyordu. Eski takvime görede 11i gösteriyor. Eğer olmazsam çarşamba sabahı yapıcam bakalım
Ahah olur geliyim. Tam şey geçiriyordum içimden şimdi kalkıp yapsam mı falan diye ama çarşambaya dayanıyımBizde benim grubumda çarşambayı test günü ilan ettik gel sende![]()
Kaç günün vardı geçtiyse yapAhah olur geliyim. Tam şey geçiriyordum içimden şimdi kalkıp yapsam mı falan diye ama çarşambaya dayanıyım![]()
Bugün veya yarın olmam lazım en geç. Beklicem biraz daha ya zaten daha 2 gün öncesi negatifti erken gebelik testi bide. Negatif sonuç alıcam ama heyecanlanıyorum işteKaç günün vardı geçtiyse yap![]()
Normal kaset test yap erken gebelik testleri bazen göstermiyoBugün veya yarın olmam lazım en geç. Beklicem biraz daha ya zaten daha 2 gün öncesi negatifti erken gebelik testi bide. Negatif sonuç alıcam ama heyecanlanıyorum işte
Bakalım biraz geçsin. 1bucuk senedir negatif görmekten yorgunum. Hayırlısı olsun biraz beklicem geçsin üstündenNormal kaset test yap erken gebelik testleri bazen göstermiyo
Sende benim gibi benimde 2.5 sene oluyoBakalım biraz geçsin. 1bucuk senedir negatif görmekten yorgunum. Hayırlısı olsun biraz beklicem geçsin üstünden
Inşallah müjde almışsınızdır son durum ne olduBakalım biraz geçsin. 1bucuk senedir negatif görmekten yorgunum. Hayırlısı olsun biraz beklicem geçsin üstünden
Bir dahaki aya inş alırım müjdeli haberi hepimiz alırız inş. Regli oldum canım ayın 20sinde.Inşallah müjde almışsınızdır son durum ne oldu
Merhaba farklı bir konudan sayfaya girince mesajlarınıza gözüm takıldı üstünden baya zaman geçmiş inşallah güzel haberler almışsınızdır almamışsanız size bişey önermek isterim en azından araştırıp bakmanızı isterim belki sizede vesile olur diger bayanda inşallah görür mesajımı. Size yazabilmek için üyelik oluşturdum nasıldır sistem pek bilmiyorumMerhaba arkadaşlar. 3 4 gündür çamaşırıma dökülen yoğun kıvamlı sarı akıntım var. 1,5 senedir gebelik için mücadele vermekteyim. Bu şekilde hamile kaldığını öğrenen var mı? Başka belirtim olarak akşam yemekten sonra hafif baş ağrım ve halsizlik oluyor.
öneriniz nedir? benimde katı sarı akıntım oldu yumurtlamadan 6gün sonra kasıktada batma var. enfeksiyon olduğunu düşünüyorumMerhaba farklı bir konudan sayfaya girince mesajlarınıza gözüm takıldı üstünden baya zaman geçmiş inşallah güzel haberler almışsınızdır almamışsanız size bişey önermek isterim en azından araştırıp bakmanızı isterim belki sizede vesile olur diger bayanda inşallah görür mesajımı. Size yazabilmek için üyelik oluşturdum nasıldır sistem pek bilmiyorum