Yoğurt kabından toka kutusu

<div class="bbWrapper">pek cici olmuş güle güle kullansın yavrunuz</div>

<div class="bbWrapper"><b>Teşekkürler Iyre&#039;cim....</b></div>

<div class="bbWrapper">a.s.ellerinize sağlık çok güzel,sararakmı yoksa tığlamı yaptınız.bilgilendirirseniz sevinirim.</div>

<div class="bbWrapper"><b> <blockquote data-attributes="" data-quote="haticegul" data-source="post: 5499541" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5499541" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5499541">haticegul .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> a.s.ellerinize sağlık çok güzel,sararakmı yoksa tığlamı yaptınız.bilgilendirirseniz sevinirim. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Sararak yaptım canım örmedim..kaydirigubbakcemile5</b></div>

<div class="bbWrapper">ipi sardıktan sonra çıkardığımız kutunun tabanını geri mi yerleştiriyoruz</div>

<div class="bbWrapper">ewet ya bunu bende anlamadım tam olarak anlatırmısınız lütlen tabanı kesip çıkardık ipi sardık ee altı açık kaldı</div>

<div class="bbWrapper"><b> <blockquote data-attributes="" data-quote="oryeku" data-source="post: 5530390" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5530390" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5530390">oryeku .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ipi sardıktan sonra çıkardığımız kutunun tabanını geri mi yerleştiriyoruz </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="Papatya.06" data-source="post: 5535332" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5535332" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5535332">Papatya.06 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ewet ya bunu bende anlamadım tam olarak anlatırmısınız lütlen tabanı kesip çıkardık ipi sardık ee altı açık kaldı </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Canlarım kutunun altını kestik sonra dışını sardık dimi altını ben aynı sakallı ipi iğneye geçiriyorum ve alt kısmını file yapıyorum.Çaprazlamasına diker gibi umarım anlatabildim..:lepi:birazdelikli oluo ama ben toka koyduğum için düşmüo içindekiler..</b></div>

Back