Yoğurt kovası...

Neyi dert ettiniz?
Öğlen sizi çağırmamasını mı,yoğurt kovasıyla getirmesini mi yoksa yemeğin soğuk olmasını mı?
Sizi çağırmadıysa bile düşünüp getirmiş.
Yoğurt kovası kısmına takilmayin,belki tabakla versem boş göndermeyecek zira tabak boş verilmez,hamile haliyle uğraşmasın diye düşünmüştür.
Yemek soğuksa bile ısıtıp yiyebilirsiniz.
Bilemedim.

Birkeresinde karşıma taşınan kadın
- kediniz varmış balık yemiştik buyrun onada verin demişti .
Balık dediği de kol gibi çipura yemiş bir metre kılçıkğı kalmış, balık dediği yeride kafası. Hayvan yese ölecek o derece kötü . Içimden dedim bunu bir tarafına sok hayvan bunun neresini yiyecek ve ben senin çöpünemi kaldım.
Ikisi farklı ama bakış acıları aynı konular . Som derece terbiyesizce bir davranış, fakat her insan bir olmuyor ,herkes aynı incelikte olamıyor. Gülerek teşekkür ettim ve çöpe attım. Alımca çöpe attaysanız, birdaha getirirse bizim.mideler çok hassas dışarıdan yiyemiyoruz deyip kibarca red etin.

İşte bence o bilmemekten

Kendince atmamış kediye iyilik yapmış

Bizim kedi de balık yer ama oğluma ayırılmış tabaktan yani en iyi yerinden

İnsanlar düşünemiyor o boşa gideceğine kedi yesin kafasında

Kv dem de temmuz ayında komşuya kırdığı bademlerin kabuklarını vermiş neymiş kış gelince sobasında yakarmış

Bir de eskiden sobamız varken bize de veriyorlardı diyor sonra da anlayınca soba yandığı mevsimde veriyorlarmış bizimki de kendince iyilik yapıp temmuzda vermiş

İnsanlar çok ince düşünemiyor işte

Back