Yoğurt Yapma Makinesi...

kendım yapmakla tuttursaydım düşünmezdım zaten ama oyle kolay kolay tutmuyo bu yoğur sütlü peynir gibi cıvık bişey oluyo malesef kaç sene uğraştım yapamadım ne tarıfler denedım olmayınca olmuyor annemde al dedi alıyorum ben makınayı inş memnun kalırım kalmasamda uygun bişey içim yanmaz...

valla ben yoğurt mayalamayı düşünmüyorum, hazır pastorize sütten yoğurt mayalamanın marketten hazır yoğurt almaktan bi farkı yok bence. kullanacağın maya da doğal değil ki. sütçü, inek falan olsa o zaman belki düşünürdüm.

hayatım bebişinin mamasını normal yapacaksın sadece ısısı önelı okadar 50c olması lazım küçük bır kavanoza koyup bır tatlı kaşiği yoğurt koy ağzını sıkı sıkı kapatıp beze sarıyosun geç soğucak bıyere koyuyosun mesela peteyın ustune ama baya sarılmiş bı şekılde .ılk başlarda sade sonra azcık elme bebe bisküvisi falan ilave ederek yedırıyosun.sadece asla pekmez koymayın arkadaşlar.

Sağolasın canım ya benimde en çok merak ettiğim şeylerden biriydi hemen denicem veremesemde şimdilik hazırlık olsun opuyorumnanaktan

Sağolasın canım ya benimde en çok merak ettiğim şeylerden biriydi hemen denicem veremesemde şimdilik hazırlık olsun opuyorumnanaktan

bişey değıl hayatım bıraz sulu olursada sorun değıl zaten bebe bıskuvısı koyarız içine.ama çok bestleycı.

makineye ne gerek var anne usulü yapmak çok kkolay.ılklerde tuutturamasanız da zamanla eliniz alışır.Ben ilk yapışımda mükemmel olmuştu valla :)

Az önce İstanbul Bilişim'in sitesinden sipariş verdim, fiyatı çok uçuk değil 69 TL. İçerisindeki kavanozlar cam,
Sinbo'da plastik kokusu olduğunu okudum birkaç yerde. Bir de hem sade hem de meyveli yoğurt yapılabiliyormuş.

Makinem gelsin, dener denemez yeniden yazacağım hanımlar.

Back
X