Bebek Beslenmesi Yoğurt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aslyek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
23
1
1
25
Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık sizce hazır yoğurt mu vermeliyim doğal inek sütü alıp yoğurt yapıp mi vermeliyim inek sütü ve ürünleri bir yaştan sonra mı verilmelidir bilgisi olan var mıdır

Şişe günlük sütler satılıyor onlardan alıp yoğurt mayalıyordum o şekilde veriyordum. 4.5 aylık neden yoğurt verme gereği dıuyuyorsunuz ? Daha erken.

Şişe günlük sütler satılıyor onlardan alıp yoğurt mayalıyordum o şekilde veriyordum. 4.5 aylık neden yoğurt verme gereği dıuyuyorsunuz ? Daha erken.
Gerek duymuyorum tabiki daha doktorumuz beşinci ayda başlayabilirsiniz dedi sadece merak ettim önceden öğrenmek için canım

hazir yogurda hic baslama bence. icinde tonla katki maddesi var. "hazir yogurt yiyeceğinize hic yemeyin daha sağlıklı" diyen doktorlar var

Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık sizce hazır yoğurt mu vermeliyim doğal inek sütü alıp yoğurt yapıp mi vermeliyim inek sütü ve ürünleri bir yaştan sonra mı verilmelidir bilgisi olan var mıdır
Canım ben hazır verdim. Annem yoğurt yaptı. Karışık yedi. Ben beceremedim yoğurt yapmayı. Annem yaptığında doğal yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…