Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aptamilin devam sütüyle yapıyor.ben bu ay meyve püresi düşünmüyorum.sadece meyve suyu elma havuç ve kaysı suyu vereceğim 2 hafta.5.aya geçtiğimizde meyve püresi ve yoğurt.geçen gün sadece 1 kaşık aptamilin sütlü pirinçli mamasını denedim oğlum maşallah yemek istedi korktum vermedim fazla.yarın doktora gidecez inşallah,ben bir menü alırsam doktordan seninle paylaşırım canım oğlum 4.5aylık seninki de 4.5 felandı sanırım.ben internette her gün araştırıyorum ek gıda konusunu,işimiz zor gibi...devam sütü markalrı var mı hangılerı .. bende az önce elma püresi verdım 4 ayı geçti deneyelim dedik aldı bırakmadı bir türlü.... şimdide hiç su vermemiştik biraz vercez püre yakarsa midesini diye.. ya çok korkuyorum nasıl olacak ya şu ek gıda geçiiş faln
ben yörsanın sütüyle mayalıyorum.kavanoz mamaları varya o küçük kavanozlara.tadı güzel oluyor,bebeğim severek yiyor.biraz sıcak mayalayıp önce gazeteyle, üzerinede küçük mutfak havlusuyla sarıp koyuyorum kalorifer peteğinin üstüne.sabaha kadar orda duruyor.daha sonra buz dolabına.çok güzel katı oluyor
devam sütü markalrı var mı hangılerı .. bende az önce elma püresi verdım 4 ayı geçti deneyelim dedik aldı bırakmadı bir türlü.... şimdide hiç su vermemiştik biraz vercez püre yakarsa midesini diye.. ya çok korkuyorum nasıl olacak ya şu ek gıda geçiiş faln
kızlar bu hafta içi vercem yoğurt ama kararsız kaldım ben sadece anne sütü veriyorum kızııma şükür şimdiye kadar yetti. şimdi yoğurt için devam sütü mü alayım yoksa gerek yok mu pastörize yeterli mi devam sütü mü mntıklı mı yoksa saçma mı olur yoğurt için sırf . bide sulu oluyor diorlar pastörizeye göre .. pastörizede pınarınki daha mı ii olur yoksa danone mi.. alırken yağlı yağsız bakmak gerek mi
4 aylık çocuk elma püresin yutamaz canım o daha yutmayı bilmiyor eziyet etme yavruya suyunu ver sadece bende 6 aylıkken denemiştim elma püresini yutamamıştı öğür öğür bir hal olduyumdu kuz
canım mamayla yapıcağına inek sütüyle yap daha iyi..dr bizzat söledi..biraz gelenekçi olmalıyız..annelerimiz hep öle yapmışlar...mamayla yoğurt yeni icad ve tamamıyle ticari...ben öle düşünüyorum..paketlenmiş her üründe dünya kadar katkı maddesi varmış..ben dün okudum çok korktum acıkcası..açık süt bulamıyorsan günlük cam şişedeki sütlerden al..en kötüsü pınarın 6-12 aylık devam sutuyle yap derim..nacizane fikrim bu![]()