Burasi tatil beldesi kasaba yani kucuk yer . Herkesin kapisi celik degil ahsap demir falan ve dis kollari da var kitlemedigin surece distan acilabiliyor yani.Eşinle neden konuşmuyorsun bu konuları ? Yüzsüzlugun dibine vurmuş yani artık. Ayrıca kapıyı nasıl kendisi açmaya çalışıyor orayı anlamadım. ? Bı de sormuyor mu hiç evde mısın değil mısın diye ? Bebeğin çok küçük değilse, havalar güzel al çık dışarı gelmesin.. ya da o geldiğinde suratını düşür anlasın. Kendi kendini yemeye hiç gerek yok yani
Aynı şeyi düşünüyordum bendeAnnenlerin evi yalniz kalmasin diye annenlerde mi kaliyosunuz, e simdi de sizin eviniz yalniz kaldi ?
Ben mi yanlis anladim ya :)
Evet annemler oyle istedi. Kv ile evlerimiz dipdibe oldugu icin bizim ev de yalniz kalmamis oluyor. Bir de bn yalniz kalirim diye umitlenmistim ama yok.Annenlerin evi yalniz kalmasin diye annenlerde mi kaliyosunuz, e simdi de sizin eviniz yalniz kaldi ?
Ben mi yanlis anladim ya :)
Evet annemler oyle istedi. Kv ile evlerimiz dipdibe oldugu icin bizim ev de yalniz kalmamis oluyor. Bir de bn yalniz kalirim diye umitlenmistim ama yok.
Sagolun..Hirsiz girer diye mi tedirgin oluyosunuz yalniz kalsin ev n'olacak ki? Hem hirsizlar ev bosmus -doluymus pek takmiyorlar bence siz evlerde guvenlik onlemlerinizi arttirin .
Kayinvalide mevzusunda bi fikrim yok ,Allah yardimciniz olsun .
Ben olsam burası senin evin değil abanma kapıya yanlış anlaşılır derdim. Valla öyle bir net tavır alsa eşin bir daha böyle bir yüzsüzluk yapmaz.Burasi tatil beldesi kasaba yani kucuk yer . Herkesin kapisi celik degil ahsap demir falan ve dis kollari da var kitlemedigin surece distan acilabiliyor yani.
Esim ne yapabilir ki bu kadar anlayissiz olan bir insan laftan anlar mi.
Simdi geldgnde tek kelime konusmadm zaten cocuk da uyuyodu ondan o da konusamadi oylece 1-2 saat durup gitti. Eli.de degil yuzum zaten dustu.
Zili caliyo acmayinca acmamak mumkun mueşin konuşsun. anlamayacak bişey yok. her gün her gün gelmek ne demek? bi dahakine kapıyı açmayın.
Zili caliyo acmayinca acmamak mumkun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?