• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok ben delircem artık (k.v)

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Daha bir hafta olmadi buraya biraz yalnizlik lutfen artik baslikli konuyu acali kv'nin gece 11 e kadar bizden gitmedigini her msafirlige bizle geldigini ozel hayatimn kalmadigini anlatali.

Simdi de annemler sehir disina cikti ben ve esim de evleri yalniz kalmasin diye annemlerin evinde kaliyoruz. Annemlerin evi de bize 10-15 dk yureme mesafesinde.

Gelelim delirdigim konuya . Bu sefer de aksam kv buraya geldi oturmaya bebegim de gece uykusuna yatmisti saat 9 da . Gece bura geldiya daha biraz once de geldi bebegm yne uyuyodu geldiginde . Kv bebegin uyuduguni gorunce o uyuyosa bizde uyuruz deyip koltuga uzandi ya delirmemek elde degil burda bile rahat yook. Bide burdada kapiyi calmiyo direk kapiyi acmaya calisiyo kitli oldugu icin gidp bn aciyorum.

Valla delirecem disim uyustu kollarimdan can cekildi yaaa o kadar sinirliyim suannn yakinda midemden veya akcigerimden hastalandm dersem neden diye sormayin cevap bu !kv!

Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum ama artik bu kadarina da pes !!!

Eşinle neden konuşmuyorsun bu konuları ? Yüzsüzlugun dibine vurmuş yani artık. Ayrıca kapıyı nasıl kendisi açmaya çalışıyor orayı anlamadım. ? Bı de sormuyor mu hiç evde mısın değil mısın diye ? Bebeğin çok küçük değilse, havalar güzel al çık dışarı gelmesin.. ya da o geldiğinde suratını düşür anlasın. Kendi kendini yemeye hiç gerek yok yani

Neden annenlerin evinde kaliyorsunuz,ev yalniz kalmasin diye mi gercekten :)
Bu arada sizin ev yalniz kaliyor,arti kayinvalide oraya da geliyor.Bana biraz daha kacis gibi geldi arkadasim biraz sacma olmus o ayri.
Kayinvalideyi al karsina ve konus,böyle kacmayla sinirlenmekle anca kendine edersin.Direk ama saygili ol,küserse de biraz rahat edersiniz ! Bu kadar düsübcesizlik pes....

Eşinle neden konuşmuyorsun bu konuları ? Yüzsüzlugun dibine vurmuş yani artık. Ayrıca kapıyı nasıl kendisi açmaya çalışıyor orayı anlamadım. ? Bı de sormuyor mu hiç evde mısın değil mısın diye ? Bebeğin çok küçük değilse, havalar güzel al çık dışarı gelmesin.. ya da o geldiğinde suratını düşür anlasın. Kendi kendini yemeye hiç gerek yok yani
Burasi tatil beldesi kasaba yani kucuk yer . Herkesin kapisi celik degil ahsap demir falan ve dis kollari da var kitlemedigin surece distan acilabiliyor yani.

Esim ne yapabilir ki bu kadar anlayissiz olan bir insan laftan anlar mi.

Simdi geldgnde tek kelime konusmadm zaten cocuk da uyuyodu ondan o da konusamadi oylece 1-2 saat durup gitti. Eli.de degil yuzum zaten dustu.

Evinde uyu anne istersen deyip, elektrikli süpürgeyi çalıştırsaydınız.

Annenlerin evi yalniz kalmasin diye annenlerde mi kaliyosunuz, e simdi de sizin eviniz yalniz kaldi ?

Ben mi yanlis anladim ya :)
Evet annemler oyle istedi. Kv ile evlerimiz dipdibe oldugu icin bizim ev de yalniz kalmamis oluyor. Bir de bn yalniz kalirim diye umitlenmistim ama yok.

Evet annemler oyle istedi. Kv ile evlerimiz dipdibe oldugu icin bizim ev de yalniz kalmamis oluyor. Bir de bn yalniz kalirim diye umitlenmistim ama yok.

Hirsiz girer diye mi tedirgin oluyosunuz yalniz kalsin ev n'olacak ki? Hem hirsizlar ev bosmus -doluymus pek takmiyorlar bence siz evlerde guvenlik onlemlerinizi arttirin .

Kayinvalide mevzusunda bi fikrim yok ,Allah yardimciniz olsun .

Burasi tatil beldesi kasaba yani kucuk yer . Herkesin kapisi celik degil ahsap demir falan ve dis kollari da var kitlemedigin surece distan acilabiliyor yani.

Esim ne yapabilir ki bu kadar anlayissiz olan bir insan laftan anlar mi.

Simdi geldgnde tek kelime konusmadm zaten cocuk da uyuyodu ondan o da konusamadi oylece 1-2 saat durup gitti. Eli.de degil yuzum zaten dustu.
Ben olsam burası senin evin değil abanma kapıya yanlış anlaşılır derdim. Valla öyle bir net tavır alsa eşin bir daha böyle bir yüzsüzluk yapmaz.

eşin konuşsun. anlamayacak bişey yok. her gün her gün gelmek ne demek? bi dahakine kapıyı açmayın.

Esimle konussam biliyorum tartiscaz aramiz acilacak inanin bu kadin bnm sinir sistemimi alt ust ediyor bide esimle soguk olmak istemiyorum. Zaten dun aksam farkettm esim de bozuldu.

Back
X