Bebek Beslenmesi YOK MU Bİ ÇARESİ ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

muzeyyenmf

Küçük mucizem küçük bir prensmiş :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
662
266
23
32
Merhaba arkadaşlar
40 günlük oğlumun gaz sancıları bizi alt üst etti. 25 günden somra başladık ve gece gündüz demiyor. Sanki etinden rt koparıyorlar yavrumun. Sürekli huzursuz hep ağlıyor. Onun canı yandıkça benimde içim gidiyor. Kullanmadığımız gaz giderici kalmadı. Sürekli masajda yapıyorum ama bana mısın deniyor. Yok mu buz gaz illetinin bir çaresi
lütfen yardım edin ne yapacağımı şaşırdım artık

Kolik mi acaba? Yani yapabileceğin pek bir şey yok ne yazıkki. Yediğine içtiğine dikkat ediyorsundur muhtemelen. Rezene ve kimyon da kullanıyorsundur. Mama takviyesi yapıyorsan özel gaz yapmayan mamalar varmış. Ama hiçbirisi kesin çözüm değil 3.aya kadar sabretmelisin. Allah sabır ve kolaylık versin..

heryontemi denemistim yine olmuyordu biyerden okudum uyguladim.cok rahatladim cocuk aglayinca fön makinesini actim hemeb yanina koydum bi rahatladi aninda uyudu yawrum syan 3 yasinda hala fon sesiyle uyur bi dene canim kanitlanmis bise zaten bu kolik sancisi.ceken bebege fon sesi acin diyor bazi doktorlar

Hayır klik değil bide öyle olsa napardım bilmiyorum. Dediğin gibi herşeyi denedim ama bana mısın demiyor. Gaz yapmayan mamayı da yediremedik bi türlü. Aç bile bıraktım biraz yesin diye ama nafile

Canım fon sesini denedik ve gerçekten etki etmişti. Hatta telefonuma mp3 falan indirdim dışarıya kontrole falan götürdüğümde açıyordum ama alıştı sanırım. Şimdi duymuyor sanki hiç etkisi kalmadı

Hayır klik değil bide öyle olsa napardım bilmiyorum. Dediğin gibi herşeyi denedim ama bana mısın demiyor. Gaz yapmayan mamayı da yediremedik bi türlü. Aç bile bıraktım biraz yesin diye ama nafile
Biraz daha sabredeceksin annesi. Birçoğumuz yaşadık aynı sıkıntıyı. Yalnız ben mamayı az vermekte ısrar edince kelebeğim biraz da açlıktan ağlamış o zamanlar. Mamayı kendisi reddedene kadar verince kalmadı ağlamaları

Bakalım inşallah çabuk kesilir. Aynı hatayı bende yapmıştım mama konusunda :) şimdi bebeğim doysun da gerisi önemli değil :) inşallah bu gaz illetinden de biran önce kurtuluruz

Bakalım inşallah çabuk kesilir. Aynı hatayı bende yapmıştım mama konusunda :) şimdi bebeğim doysun da gerisi önemli değil :) inşallah bu gaz illetinden de biran önce kurtuluruz
Kolik yoksa 3.ayda biter benim kelebeğim bir anda kesildi sancıdan :)) aa bir de hava ne kadar sıcak olursa olsun çorap giydirmeyi unutma annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…