• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok mu bu işlerin bir kitabı, kursu :(

pembesteteskop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
224
73
53
21 yaşında ünv öğrencisiyim. Etrafımdaki insanların %90 ının sevgilisi var ya da konuştukları.. Ama benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Tamam bi kaç konuştuğum hoşlandığım falan oldu ama asla o flört evresini geçip sevgili gibi olamadık. Şimdi ünvde de herkes bir bir çift olmaya başladı. Bakıyorsun alakasız arkadaş gruplarından, okula bile gelmeyen tipler çıkmaya başlamış.

İster istemez üzülüyorum. Yani kimi çiftleri çok yakıştırıyorum ,onlar adına da seviniyorum hatta ama keşke benim de olsa diyorum. Bazen çok yanlız hissediyorsun, bir üzüntün olduğunda paylaşacak, mutlu haber aldığında arayacak, hafta sonları bir etkinliğe beraber gidceğin bir erkek arkadaşın olsun istiyorsun.

En yakın arkadaşım da sürekli sevgilisinden bahseden bir tip. Sevgilisi de benim arkadaşım çocuğu severim de ama kız ölüp bitiyor onun için ve iki lafından biri o. Bana çocuğun yengesinden, abisinden her şey inden detaylı bahsediyor. Çektikleri her fotoğrafı gösteriyor. Bu da etkiliyor beni ister istemez :(

Neyse öyle içimi dökmek istedim.. Aşırı hoşlandığım bi çocuk da yok etrafımda ama bu işler nasıl oluyor, kız nasıl ışık yakar da erkek de gelir arkadaş-sevgili olunur varsa tavsiyeleriniz deneyimleriniz dinlemek isterim.

Not: daha 21 yaşındasın, evde kaldım havalarına mı girin, okulunu oku falan gibi öğütler de gelecek biliyorum. Onun için belirteyim :zaten iyi bir bölümde okuyorum, sosyal aktiviteler yapıyorum falan ama bir şeyler eksik. yani ben erkeklerle o anlamda arkadaş olmayı beceremiyorum. o yüzden ilerde daha fazla sıkıntı yaratmasını istemiyorum sadece.

Teşekkür ederimm..

Peki normalde de arkadaşlık kuruyor musunuz ? Yoksa sadece merhaba-merhaba düzeyinde misiniz erkeklerle ?

yazdığın notu görmezden geleceğim. yaş 21 bunları düşünme. biri denk gelirse görüşürsün zaten. herkesin sevgilisi var diye illa senin de mi edinmen gerek

Peki normalde de arkadaşlık kuruyor musunuz ? Yoksa sadece merhaba-merhaba düzeyinde misiniz erkeklerle ?
ya aslında gayet de sıcak kanlıyım. bi ortamda oturuyorsak uzun uzun konuşuruz falan ama sonrası gelmez yani akşamında whatapp ten yazmam, aramam mesela.
bi de ünv de bi kız grubum var artık sıkılmaya başlasam da onlarlayız hep kantinde falan.

Bu böyle böyle oluyor diye kim derse saçma olacak inan...

Kendiginden gelişiyor herşey

Anlamiyorsun bile :)

yazdığın notu görmezden geleceğim. yaş 21 bunları düşünme. biri denk gelirse görüşürsün zaten. herkesin sevgilisi var diye illa senin de mi edinmen gerek
ama işte günümüzde biri ,öyle denk gelmiyor gibi. Yani kız hoşlanıyor adım adıyor, yazıyor bir şekilde falan.. oturup beklersem hiç olmayacak gibi hissediyorum ve etrafımdaki herkes oturup sevgililerinden bahsedince etkileniyorum.

ya aslında gayet de sıcak kanlıyım. bi ortamda oturuyorsak uzun uzun konuşuruz falan ama sonrası gelmez yani akşamında whatapp ten yazmam, aramam mesela.
bi de ünv de bi kız grubum var artık sıkılmaya başlasam da onlarlayız hep kantinde falan.

Arada yazın yani sevgili olmak için demiyorum bunu arkadaşlık için diyorum.Çekinecek bir şey yok yanlış anlarsa da kendi salaklığı der geçersiniz.
Biraz çevre edinin sürekli aynı arkadaş grubuyla olmak da sıkıntı yaratıyor.

Vakti gelecek ve senin de sevgilin olacak.
Öyle uyumsuz iki üç ay süren ilişkilerin olmasın zaten bu seni yıpratır boşuna.
Geç olsun temiz olsun diye düşün. :)
hakılısınız ben de öyle düşünüyorum zaten biriyle çıkmak için çıkmış olmak istemem. sadece yarın öbür gün gerçekten birinden hoşlansam nasıl arkadaşlık kurup adım atacağımı bilmiyorum.

Arada yazın yani sevgili olmak için demiyorum bunu arkadaşlık için diyorum.Çekinecek bir şey yok yanlış anlarsa da kendi salaklığı der geçersiniz.
Biraz çevre edinin sürekli aynı arkadaş grubuyla olmak da sıkıntı yaratıyor.
durduk yere ne yazacağım ki? bi şey sorsam cevap verir konu kapanır gibi.. ya da biri bana bişey sorduğunda ben cevap verip kesşyorum galiba :(

21 yaşında ünv öğrencisiyim. Etrafımdaki insanların %90 ının sevgilisi var ya da konuştukları.. Ama benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Tamam bi kaç konuştuğum hoşlandığım falan oldu ama asla o flört evresini geçip sevgili gibi olamadık. Şimdi ünvde de herkes bir bir çift olmaya başladı. Bakıyorsun alakasız arkadaş gruplarından, okula bile gelmeyen tipler çıkmaya başlamış.

İster istemez üzülüyorum. Yani kimi çiftleri çok yakıştırıyorum ,onlar adına da seviniyorum hatta ama keşke benim de olsa diyorum. Bazen çok yanlız hissediyorsun, bir üzüntün olduğunda paylaşacak, mutlu haber aldığında arayacak, hafta sonları bir etkinliğe beraber gidceğin bir erkek arkadaşın olsun istiyorsun.

En yakın arkadaşım da sürekli sevgilisinden bahseden bir tip. Sevgilisi de benim arkadaşım çocuğu severim de ama kız ölüp bitiyor onun için ve iki lafından biri o. Bana çocuğun yengesinden, abisinden her şey inden detaylı bahsediyor. Çektikleri her fotoğrafı gösteriyor. Bu da etkiliyor beni ister istemez :KK43:

Neyse öyle içimi dökmek istedim.. Aşırı hoşlandığım bi çocuk da yok etrafımda ama bu işler nasıl oluyor, kız nasıl ışık yakar da erkek de gelir arkadaş-sevgili olunur varsa tavsiyeleriniz deneyimleriniz dinlemek isterim.

Not: daha 21 yaşındasın, evde kaldım havalarına mı girin, okulunu oku falan gibi öğütler de gelecek biliyorum. Onun için belirteyim :zaten iyi bir bölümde okuyorum, sosyal aktiviteler yapıyorum falan ama bir şeyler eksik. yani ben erkeklerle o anlamda arkadaş olmayı beceremiyorum. o yüzden ilerde daha fazla sıkıntı yaratmasını istemiyorum sadece.

Teşekkür ederimm..
zamana bırak elbet hayatına biri girer

Üniversitedeki ilişkilerin çoğu geçicidir; okul bittiğinde onlar da biterler. Kafana takma herkes zaman doldurmak, eğlenmek için birilerini arıyorlar sonra da ortada kalıyorlar. O yüzden hiç canını sıkma okuluna odaklan. Yalnızlığın daha iyi olduğunu anlayacaksın bunları gördükçe. Onlar birbirlerini gerçekten sevmiyorlar yalnız kalmamak için buluyorlar. Çeşitli özelliklerinden faydalanmak için, kimi çevresinden, kimi iş bulmasından vs.. Dönemlik sahte ilişkiler olarak geliyor bana. Çok aşık olacağın biri çıkar o başka o da nadir malesef.

Hep kız grubuyla takıldığın için olmasın :) Biraz çevre edin bence mesela varsa bir okl klübüne/grubuna git, yeni insanlarla tanış. Gönlünün kaydığı biri çıkar elbet :)

Üniversitedeki ilişkilerin çoğu geçicidir; okul bittiğinde onlar da biterler. Kafana takma herkes zaman doldurmak, eğlenmek için birilerini arıyorlar sonra da ortada kalıyorlar. O yüzden hiç canını sıkma okuluna odaklan. Yalnızlığın daha iyi olduğunu anlayacaksın bunları gördükçe. Onlar birbirlerini gerçekten sevmiyorlar yalnız kalmamak için buluyorlar. Çeşitli özelliklerinden faydalanmak için, kimi çevresinden, kimi iş bulmasından vs.. Dönemlik sahte ilişkiler olarak geliyor bana. Çok aşık olacağın biri çıkar o başka o da nadir malesef.
bu da biraz kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş hesabı olmuyor mu :( elbet aralarından gerçekten iyi anlaşan sevenler de vardır gibi geliyor. İş bulma gibi bi durum söz konusu değil bizim bölümde ama ben yanlızlıktan sıkılmaya başladım galiba. Teşekkür ederim bu arada :)

Hep kız grubuyla takıldığın için olmasın :) Biraz çevre edin bence mesela varsa bir okl klübüne/grubuna git, yeni insanlarla tanış. Gönlünün kaydığı biri çıkar elbet :)
haklısınız zaten kız kıza oturmaktan bizi dedikoducu kız grubu olarak görecekler bence. ;Ben de rahatsızım bu durumdan ama nasıl yapayım ki meseal möğle arası hep beraber yemek yeriz gidip erkek gruplarına mı gireyim :D cidden örneklerle verilecek tavsiyelere ihtiyacım var

haklısınız zaten kız kıza oturmaktan bizi dedikoducu kız grubu olarak görecekler bence. ;Ben de rahatsızım bu durumdan ama nasıl yapayım ki meseal möğle arası hep beraber yemek yeriz gidip erkek gruplarına mı gireyim :KK70: cidden örneklerle verilecek tavsiyelere ihtiyacım var

Spora git derim. Kiz erkek karisik spor takimi varsa , onlardan birine katil, dersten sonra antrenmanlara gidiliyordu benim okulda.

Back
X