- Emoji Skoru
- -59
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Ben fiziksel bir ilac istiyorum.canım kendini sev, kendine değer ver. sen mutlu olmak için de sevmek sevilmek için de başkasına muhtaç değilsin ki böyle düşünmeye çalış başkalarıyla, yeni insanlarla tanış, arkadaş ol, sevgili ol uzun lafın kısası yok olarak hayatına devam et ancak öyle unutursun ge.er
Caresizlikte son noktayim.Bizden?
İlaç
Önerisi?
Mi?
İstiyorsunuz?
:)
Siz zaten psikiyatri takipli değil misiniz?
Hayır siz neden kendinizi reddedilemez zannediyosunuz bence problem orda.3.5-4 sene kadar önce beni reddeden biri var ve aklımdan çıkmıyor.Sanirim çok fena takinti yaptım.Kurtulmam lazım artık içimdeki bu boş umuttan.Onu düşünmek istemiyorum.Yok mu beni rahatlatacak takintiysa geçirecek bir ilaç?
Yoo zaten bir uzman sizi tanıyor biliyor ona göre ilaç yazıyor belki terapiye de yönlendiriyor. Çareniz bu işte. Biz değiliz, bizim önereceğimiz ilaçlar hiç değilCaresizlikte son noktayim.
İnsanın en iyi ilacı kendisidir. Kendi kendine yetemiyorsa daha da iyi ilacı psikiyatri önerir.3.5-4 sene kadar önce beni reddeden biri var ve aklımdan çıkmıyor.Sanirim çok fena takinti yaptım.Kurtulmam lazım artık içimdeki bu boş umuttan.Onu düşünmek istemiyorum.Yok mu beni rahatlatacak takintiysa geçirecek bir ilaç?
Var onu hatırlatacak herşeyden uzak kalmak ve zamanın bu şekilde ilerlemesi3.5-4 sene kadar önce beni reddeden biri var ve aklımdan çıkmıyor.Sanirim çok fena takinti yaptım.Kurtulmam lazım artık içimdeki bu boş umuttan.Onu düşünmek istemiyorum.Yok mu beni rahatlatacak takintiysa geçirecek bir ilaç?