Yok mu ikiz bebek sahibi olmann bir yolu.. Alama, tp bebek v.s. ?

hasret0587

1kız+1oğul +1minnak oğluş daha
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
8.609
1.879
173
ileride ikiz bebeklerimin olmasını çok istiyorum eminim benim gibi ikiz bebiş sahibi olmak isteyen çok kişi wardır. peki bu nasıl mümkün olacak? aşılama ile çoğul gebelik garantileniyor mu? ya da tüp bebekle? we ne kadara mal oluyor?
deneyimlerinizi paylaşırsanız sewinirim.kaydirigubbakcemile5

canım kusura bakma ama ben birini bulsam ona razıyım senin bi tane var galiba bilmiyorumda dediğim gibi benim bi tane olsa ona razıyım alına ama bi fikrim yok sana cevbım maleesef

[merhaba aşılama ne sebepten dolayı pldunuz eşinizde mi sorun var dı benim sorunum eşimden dolayı azosperm ilk deneme aşılama sonra tüp diyolar bizede inş.benimde aşılamayla tuttarQUOTE=boncuk1985;10304677]canım benim ben aşılama ile hamile kaldım ve ikizlerim olucak allahımın izniyle inş seninde yüce rabbim gönlüne göre verir önce hayırlısını diliyorum hepimiz içinopuyorumnanaktan[/QUOTE]

yumurtlama uyarıcı haplarla olabilir daha ucuz bi yöntem..sen doktora git o anlatır.. ama doktora bunun için giden çok kişi olduğunu sanmıyorum.....:)

yeni kanuna göre devlet tüp bebek tedavisinde tek embriyo denenmesi konusunda uyarı getirmiş bu durumda tüp bebek denemesinde de böyle bir şans yok gibi .

Ben doktoruma sormuştum. İkizlere hamile kalmak için yapılması gereken birşey varmı diye. Oda bana aynen;

Eğer sağlıklı sorunsuz bir şekilde hamile kalabilme ihtimali olan birisine hap yada aşılama yapılmaz. Bu keyfi bir şeydir. Bu sebeple hamile kalınırsa düşük, sakatlık yada erken doğum sonucunda yoğun bakımda sakat kalabilen bebekler... Sende bu tür birşey istemezsin değil mi demişti.

Yani eğer kendi kendinize hamile kalabiliyorsanız doktorların çoğu keyfiyen ne hap verir ne de aşılama yapar. Tabi paraya düşkün bir doktorla karşılaşırsanız o başka.

Back
X