1.5 yıldır memurum. Önceki konuarımdan bilen bilir belki,garip bir amirim var. Önceleri iyiydi yine fena sayılmazdı ama hani esnek çalışma idari izin filan oldu ya... Ben bu kez esnek değil,idari izin kullanmak istedim diye bana tavırlı o günden bu yana.. Oldukça kaba,ortamda durduk yere laf sokma vs. Gerçi sadece benimle değil,genel anlamda çoğu insanla sorunlu bi tip. Neyse biz birlikte bir birim kurduk 1,5 sene önce. Emeğimi asla inkar edemez. Ancak gelin görün ki, bu x şahıs kurum dergisine veridği röportajda ekipteki herkesi saymış,bilin bakalım kim yok?? Bingo! Bildiniz. :))) Sonra birimin kuruluş yıldönümünü kutlamış sosyal medyada,herkes etiketli... Ama yine kim yok? Tabii ki de ben. :) Birimdeki diğer şahıslarla iyi anlaşırız ama bu kişi
. Siz olsanız bu yok sayılmada nasıl davranırdınız? Bazen ağzıma dahi almiyim diyorum,zaten amacı bu,benim rahatsız olduğumu görmek. Açıkçası konuşup siz neden beni yok sayıyorsunuz demek istemiyorum. Amacına ulaşsın istemiyorum.Esasında çok takmıyorum ama sanırım bu insanı bi şekilde ben de rahatsız etmek istiyorum. Az etmedi bana... Sabrımı çok sınadı. Ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum. Siz olsanız ne yapardınız?