- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
- #1




Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenimi uzUn süredir aldatiliyor esi tarafindaN 2 cocugu var 12-9 erkek cocuklari zaten bir cocuktan süpeleniyorum kendim denia yaptiracam ..cogu kes yakladim telde ama ispatlayamadim yuva yikan kisi asla olmak istemem töbe etmesini bile söyledim evet bana kiziyosunuz ama sans vermek istedim!!! oooo red eti ben asla öyle seyler yapmiyorum diye kanitlayamadim Taki bana bir Telefon gelene Kadar elimde facbook adresinden resimlere ulasdim acik secik degil ama Samimi görüntüler.. KUZENIM YAZIK AKSAMA KADAR hayvan gibi calisiyor evi icin cocuklari icin gerci cocugun birinden süpem var dedim size ..biz Yurt disinda yasiyoruz arkadaslar bunlar bosanirsa aldatma var tabi ses kayiti ve dedigim resimler hukuk bu konuda nediyor yani kuzenim nafaka ödermi bu kadin 5 Kurus para alamasin nasil bir yol izlemeliyim kendi imkanlarimi kulanacagim bende evliyim 2 cocugum var 3 gebeyim bana akil tavsiye verin nasil bir yol izlemeliyim:26:
kuzeninden ve çocuklarından dna testi için gizlice örnek alıp, özel laboratuvarda inceletebilirsin, işlem türkiye'de pahalıymış diye duydum ancak belki yaşadığın ülkede daha ucuz olabilir. Böyle büyük bir suçlamayla kuzeninin karşısına çıkmadan önce bu testin sonucunu almalısın. Haklıysan, o zaman bunu kuzeninle paylaşmalısın. Sen kuzenine, test sonuçlarını, elindeki kanıtları sunarsın, o kendisi karar verir. Bundan sonra da senin yapacağın hiçbir şey yok, daha doğrusu yapmamalısın. Ne kadar iç yapısı bozuk, yalanların döndüğü bir aile de olsa onlar bir aile, ve sen gerçekleri ve kanıtları kuzenine sunduktan sonra hiçbir vasıfla daha fazla işlerine karışmamalısın.
tamam dedıgını yaptıracagım dna testının sonucunu beklıycem ama nafaka ödermı ödemesın hem aldatıp bıde yazık nafakamı ödıycek bu haysıyetsız kadına bu arada ılk degıl bır cok kısıyle beraber olmus ama sadece elımde bır kısının fotografı var.[sıze=3][/sıze]
Canım zaten dediğin gibi bir durum varsa, mahkeme ona göre çocukların velayetlerini de nafaka işini de bunu dikkate alarak gözden geçirir. Merak etme, kuzenin dediğin kadar haksızlığa uğramışsa evliliğinde mutlaka adil bir karar verirler, onu daha da fazla mağdur etmezler. Ama sen kesin bir sonuç alana kadar sakin durmaya çalış, bir anlık öfkeyle filan hareket etme. Bu işler çok sıkıntılı işler.![]()
tamam dedigini yapacam sakin olacagim tabi inallah beni tahrik etmezse cünkü beni hic sevmez herzamanda görüyorum neden sevmez cünkü beni kandiramiyor Allah beni af etsin ama artik allahta istiyorki benim elime böyle birsey sundu ispatlayamiyordum artik cok eminim fotofrafi görünce sanki kalbim yerinden cikacakti okadar kötü oldum okadar cok istiyorumki onun agzini burnunu kirmayi anlatamam kese ceza olmasaydi bunu yapardim![]()
kimse yetişememiş alıntı yapmaya
şanlısınız, erken vazgeçmişsiniz![]()