Yok

Merhaba kızlar gebelik testini adet geçtikten kaç gün sonra yapsam kesin sonuç çıkar ?
Ben idrar testini 6 gun gecince yapmistim tak tak diye hizlica cikti cift cizgi (bayram tatiliydi yakinlarda nobetci eczane yoktu). 4 gun falan gecince idrarda belli olma ihtimali var kanda da direk cikar 3 -4 gun gecince

Geç döllenmede olabiliyormuş o zaman olsada çıkmıyor

En azından silikte olsa 2. Çizgi belirir.
Gönlünüze göre olsun

Merhaba ben 6 gün geçince yapmıştım pozitif çıkmıştı ama daha geç belli olanlarda var 10 12 gün kadar

Hemen umudunu yitirme 10 gun gecmisti testte oyle silik bir cizgi vardiki sadece ben goruyordum ;) kana baktirdim 72 cikmisti gec döllenme olmus

Gec dollenme olduysa da negatif olabilir. Ya da halk arasinda soylendigi gibi bebek bu ay yerini hazirlamis bir dahaki ay gelecek olabilir..

Benim haziranda 4 gun gecikti hafif kahverengiyle baslayip kirmiziya donen adet gordum. Bittikten 2 hafta sonra falan 2 gun suren cok az kahverengi akintim oldu. Temmuzda 6 gun gecikti ve goguslerimde hassasiyet vardi. Tek belirtim adet gecikmesi ve goguslerimdi yani :) pozitif cikinca cok sasirmistim :)

Belirtilerimin çoğu 6.haftadan sonra çıktı.. Öğrenmeden bi 10 gün önce göğüslerimi sanki koparıyorlar gibi ağrıyordu bişey giyip çıkarırken bile sızım sızım sızlıyordu.. Yatarken sağdan sola dönmek bi işkenceydi sabah uyandığımda resmen içerden göğüslerimi kazıyolar gibi oluyordu.. Adetim geciktikten sonra da rahimin olduğu bölgede küçük seyirmeler hissettim

Back
X