yoksa aldatılıyor muyum !

ametistm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
31
0
36
İstanbul
mrb kızlar,bugun sevgılım alılesıyle bıze geldı,acıl bı işi cıktıgından babasıyla hemen evden cıktılar cıkarkende sırt cantasını bızede bıraktı,bırakmadan once butun gozlerını tektek kontrol edıp cıktı.karıstırmak istemedım ama kendıme hakım olamadım,hep aramaızda ayrıgayrımı var derdı,bende bu lafından cesaret aldım ve karıstırdım,iyimi oldu kotu muoldu bılmıyorum,cunku içinde kucuk (cay mumları) mumlar vardı baktım kullanılmıs ama denenmıs gıbı duruyodu,bı ask flımı vardı,ılk bastan pek uzerıde durmadım ama ıcım rahat etmedı bıraz daha elımı dıbe dogru goturdugumde kucuk bı kagıt cıktı uzerınde tel numaraları vardı,3 u bı kıza aıt dıger ıkısınde erkek ısınde erkek ısmı vardı ama bırınden pek emın degılım :( of ne yapıcam ben ya,sormak istemıyorumda! yardım edeın lutfen,bısı olsa cantasını bırakmazdı dıorum ama ya o tel numaraları

numaraları biyere kaydet belkiilerde lazım olur
karıştırdım desen çok tepki verir mi örneğin benim sevgilim asla bişy demez
pek aldtalımış gözükmüyosun , daha önce aaaldatıldığını hissettin mi_?
belki sana bi sürpriz yapmak istiyordu _?

çanta gözlerini kontrol etmiş,,ederken bunlar gözünden kaçmış olamaz ama sana süpriz yapacaksada niye gizlemedi onları..valla tuhaf sen konuş sevgilinle ne bunlar de

hepınız sagolun kızlar,saatlerdır dusunuom ama işin içinden cıkamadım,haklısın yellowbomb bole goze sokularakta suprız yapımaz,en iyisi sormak bakalım ne dıecek :(

konuşsa ne olcakki eğer aldatıyorsa aa pardon aldattığım kişinin numarasımı dicek_?

Son düzenleme:
bence farklı deliller olması lazım aldatıyorsa şimidlik ses çıkarmasın numaraları da yazsın bi kenera

bence konuşmalısın canım için içini yiyeceğine karşına al söle karıştırmış olabilirsin eğer korktuğunuz gibi bir durum varsa senin yaptığın hata onunkinin yanında fıs kalır

bana bunun sonunda büyük planlanmış bir sürpriz var gibi geliyor

1.si aldatsa kontrol etmiş cantayı kaldı ki cantayı size bırakmaz bakacagını adı gibi biliyordur.
Ama baktıgını söyleme.
2.si Kesinlikle sana olan bir süpriz bu.
3.sü de bozma huzurunuzu bekle bakalım :))

altatsa çantayı mümkün değil evde sizin evde bırakmaz
günahını alma
bekle bakalım eğer sana bi sürprz değilse o zaman konuş

bence konuşma. aldatma olduğunu sanmıyorum o kadar da kontrol etmiş
aldatan erkek o kadar da salaklık yapmaz yani bişey olsa yanına alırdı
o numaralar da illa bişey demek değil belki okuldan arkadaşları fln
ben olsam beklerdim amacı ne öğrenmek için
sonra da bunlarla ilgili bişey olmazsa o zaman sorardım beklemediği bi anda

bunda pek aldatıyor kokusu gelmedi bana canım arkdslarında dedigi gibi bir süpriz falan pilanlmstr cantasını kurcalaayacanı yada kuskulanacagını düsnmedigi icin saklama gereksiminde bulunmamıstr cünkü erkekler bizim kadar ayrıntılı düsünmyor bilirsiniz birazcık bekle sonra kons

bencede sana hazırlıyordur o suprızı..bu yakınlarda dogum gunu,yıldonumu vs gıbı bır sey var mı?veya ara ara suprız yapan bırı mı sevgılın?o kadar kontrol ettıgı bır cantayı neden bıraksın?bırakmazdı..
telefon numaraları da,belkı bu ıs ıcın bırılerınden yardım almıstır?o yuzdendır..kızların ısımlerını bılıyormusun?daha once duydugun ısımler mı?
yok yaa aldatmıyordur yaa..

bencede konusmalısın arkadasım en azından sor aklında kalmasın yanı ne bılım sane suprız yapmak ıstese nıye cıkarken tek tek kontrol etsın kı sen en ıyısı bır cıtlat

bir kızın yanında olsa hadi filmi belki almıstır dicem ama mumlarıda aaa ben bunları giderken alayım demez herhalde sanmıyorum aldattıgını

Back
X