Yoksa hamile miyim?

Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?
:olamaz: Yav bunları bilecek yaştasınız, niye bilmediğiniz kısmını cidden merak ediyorum. İnsan sevişiyorsa, neyin nasıl olduğunu da bilmeli, piyango değil ki bu. Spermler sadece menide değil, öncesinde gelen o renksiz sıvıların içinde de bulunuyor. Dolayısıyla ihtimal daha düşük de olsa, erkek kişisi boşalmadan da hamile kalmak mümkün. Anlattıklarınız yerleşme kanamasına, işaretlerine benziyor ama bazen stresten, mevsim değişiminden de hormonlar sapıtabiliyor. Kesin sonuç için kan testi yaptırabilirsiniz.

değilsinizdir belki hemen panik olmayın önce bi test yapın. Olmama ihtimaliniz daha yüksek bence, içeri boşalma vs de olmamış. Yerleşme kanaması öyle bi kaç kere olmaz ki tek olur diye biliyorum. Sizinki regl olmak olmamak arası bişi de olabilir stresten

Ama hemen test yapın böyle dakikalar geçmez.

değilsinizdir belki hemen panik olmayın önce bi test yapın. Olmama ihtimaliniz daha yüksek bence, içeri boşalma vs de olmamış. Yerleşme kanaması öyle bi kaç kere olmaz ki tek olur diye biliyorum. Sizinki regl olmak olmamak arası bişi de olabilir stresten

Ama hemen test yapın böyle dakikalar geçmez.
Ayrıca yerleşme kanaması adet gecikmesiyle değil adet ten önceki bi iki günde olması gerekiyor diye biliyorum.

Hamile olduğunu düşünmüyorum canım ..mevsim geçişinden gecikmişsindir ya da bu şüpheden stresle gecikmiştir , pembemsi kanamalarda adet olacağın içindir relax olursan 1-2 güne adet olursun ama yok oturup sürekli bu durumu stres edersen daha çok gecikir :)

Eski konulara baktım kayboldum içinde. Bir evli bir nişanlı hep 2 yıl 4 yıl ilişkiler terkedilmeler kavgalar bunca kargaşada sevişip birde hamilelikten korkuyorsun. Soruna gelince hamile kalmak illa boşalma sonucu gerçekleşmiyor. Zevk suyundada sperm hücreleri bulunur yani test yap yaa kan ver en kesin sonuc

Hamile olma sansini yuksek gordum ben de.

Ama insallah degilsindir.

Senin hayatin duzene girmemis daha bebek olursa zor gunlerin olacak gibi

buyuk ıhtımalle olabılır.düşüğede işaret bılemem ama test yapın sılık çizgi gorulse dahil hamılesınızdır.

Pr
Arkadaşlar yumurtlama dönemimde erkek arkadaşımla korunmalı bir şekilde ilişki yaşadık. Yani utanarak açacağım bu durumu kusura bakmayın. Prezarvatifle korunduk. Ama ilk ilişki sırasında takmadan git gel yaptı boşalmadı. Daha sonrasında ise hep taktı. Ben 31 günde adet oluyorum. İlişki adetin 16. Günüydü. Üç gün önce adet olmam geekiyordu.olmadım. ama dün tuvaletimden sonra peçeteye pembemsi bi leke geldi. Ped taktım bir şey yok. Bugün yine tuvalet sonrası peçeteye kanla karışık pembe açık kırmızı leke geldi. Ama yine olmadım. Pedde yine bir şey yok. İdrarım da çok koyuydu. Aynı adet ağrısı yaşıyorum. Ama kan gelmiyor.

Bu şekilde hamile kalmam mümkün mü? İlk kez böyle adet olamadım leke geliyo ama pedde bir şey yok. Yerleşme kanaması mı dite düşünüyorum. Yoksa gereksiz mi panik yapıyorum? Böyle açık açık anlattım ama idrar testi alsam çıkar mı şimdi?
Prezervatif ile hamile kalan cok kisi var yirtik olma durumu olabiliyor.bu bahsettiginiz seyler yerlesme kanamasi olabilir yani gebe olanilirsiniz.test yapin negatif cikarsa bir hafta sonra tekrar yapın testi.gec dollenme ise hemen cikmaz idrarda.bir sonraki adete kadar testi haftada bir yenilemenizde fayda var..

Herkese merhaba ben 16 kasımda adet oldum ama 3 gün gecikmeli oldum oondan önce bir iki damla lekelenme oldu kan testi yaptırdım negatif çıktı ama şimdi kasıklarımda ve belimde ara ara gelen sancı oluyor ve çok hafif bazen mide bulantım oluyor ama geçiyor idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı az da olsa belli oluyor 3 5 saat sonra kayboldu 2 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı ama kafam çok karıştı acaba hamile olabilir miyim bana yardımcı olur musunuz

Back
X