- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?
Ayrıca yerleşme kanaması adet gecikmesiyle değil adet ten önceki bi iki günde olması gerekiyor diye biliyorum.değilsinizdir belki hemen panik olmayın önce bi test yapın. Olmama ihtimaliniz daha yüksek bence, içeri boşalma vs de olmamış. Yerleşme kanaması öyle bi kaç kere olmaz ki tek olur diye biliyorum. Sizinki regl olmak olmamak arası bişi de olabilir stresten
Ama hemen test yapın böyle dakikalar geçmez.
Prezervatif ten önceki o bahsettiğin kısımdan da hamile kalabilirsin.Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?
Prezervatif ile hamile kalan cok kisi var yirtik olma durumu olabiliyor.bu bahsettiginiz seyler yerlesme kanamasi olabilir yani gebe olanilirsiniz.test yapin negatif cikarsa bir hafta sonra tekrar yapın testi.gec dollenme ise hemen cikmaz idrarda.bir sonraki adete kadar testi haftada bir yenilemenizde fayda var..Arkadaşlar yumurtlama dönemimde erkek arkadaşımla korunmalı bir şekilde ilişki yaşadık. Yani utanarak açacağım bu durumu kusura bakmayın. Prezarvatifle korunduk. Ama ilk ilişki sırasında takmadan git gel yaptı boşalmadı. Daha sonrasında ise hep taktı. Ben 31 günde adet oluyorum. İlişki adetin 16. Günüydü. Üç gün önce adet olmam geekiyordu.olmadım. ama dün tuvaletimden sonra peçeteye pembemsi bi leke geldi. Ped taktım bir şey yok. Bugün yine tuvalet sonrası peçeteye kanla karışık pembe açık kırmızı leke geldi. Ama yine olmadım. Pedde yine bir şey yok. İdrarım da çok koyuydu. Aynı adet ağrısı yaşıyorum. Ama kan gelmiyor.
Bu şekilde hamile kalmam mümkün mü? İlk kez böyle adet olamadım leke geliyo ama pedde bir şey yok. Yerleşme kanaması mı dite düşünüyorum. Yoksa gereksiz mi panik yapıyorum? Böyle açık açık anlattım ama idrar testi alsam çıkar mı şimdi?