- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi fantastic10
Tasra ili ondan mi bu kroluk derken?Siz parisli misiniz ?Ne sacma cumle kurmussunuz.Ayrica ogretmen , veteriner olmak elit olmak mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyar kasmaya gerek yok bence.konu sahibi bu konuda hakli.herkes boyle dusunur ama internet ortaminda niye melek olunur anlamiyorum.evet tasra insanimiz egitimsizdir genellikle.ve bir gorgu sorunu da olur genelikle.muhafazakar bir semtte don sergilemekten cekinmezler ama muhafazakariz lafini dilden dusurmezler.okumus insandan gorgusuz cikmaz mi cikar tabi.ama oranlarsak okumamis cahil kesimden daha cok cikar.her tarafta bunu tecrube ederiz gunluk hayatimizda.basimiza da gelir sinir olur icimizden kurariz bu tarz cumleleri ama internet ortaminda hemen bir duyar kasmaca baslar.Tasra ili ondan mi bu kroluk derken?Siz parisli misiniz ?Ne sacma cumle kurmussunuz.Ayrica ogretmen , veteriner olmak elit olmak mi ?
tam da ipi kes diyecektim vallao an orada olur mu bilemiyorum elbette derim ama tamam atlet asmaz ama yine çamaşır asarsa ayy o ipi kesiveresim geliyor ya