• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yol gösterin; dava etmeli miyim ? yoksa konuşarak halledilebilir mi?

Çamaşırı asan kişiyi bulmak zor olmamalı
Toplantı da uyarı yazını yırtmanıza karşılık olarak bende o ipi kesebilirdim ama toplantı da son kez uyarmayı bekledım deyin.

Asan kişiye soruyorum ne renk iç çamaşırı diydiğinizi tüm apartmanın biliyor olması sizi rahatsız etmıyor mu ? Diye sorun

İşiniz gücünüz yoksa dava edin ilgilenemeyecekseniz hiç boşa dava açmayın
Ama bu bir suç değil kabahat en fazla

Ve evet taşra kıroluğu değerlendirmesi pek hoş olmamış

öncelikle davadan bir şey çıkmaz.

ikincisi siz istediğiniz kadar konuşun, bu insanların görgüsü belli sonuçta , düzgün biri donlarını apartmanın içine asar mı ? asmaz. bunu dahi düşünemeyen insanlara laf anlatılmaz. boşuna konuşup bir de üzerinize çirkef sıçratmayın.

görmezden gelin ya da taşının.

hiçbir yasal yaptırımı yok böyle cahil magandalardan uzak durun.

Maden muhafazakar bir şehirmiş utanmıyorlarmı kilotları boxer ları sokağa asmaya.biz balkona asmıyoruz kilot yani.

Tasra ili ondan mi bu kroluk derken?Siz parisli misiniz ?Ne sacma cumle kurmussunuz.Ayrica ogretmen , veteriner olmak elit olmak mi ?
Duyar kasmaya gerek yok bence.konu sahibi bu konuda hakli.herkes boyle dusunur ama internet ortaminda niye melek olunur anlamiyorum.evet tasra insanimiz egitimsizdir genellikle.ve bir gorgu sorunu da olur genelikle.muhafazakar bir semtte don sergilemekten cekinmezler ama muhafazakariz lafini dilden dusurmezler.okumus insandan gorgusuz cikmaz mi cikar tabi.ama oranlarsak okumamis cahil kesimden daha cok cikar.her tarafta bunu tecrube ederiz gunluk hayatimizda.basimiza da gelir sinir olur icimizden kurariz bu tarz cumleleri ama internet ortaminda hemen bir duyar kasmaca baslar.

Elit insanlar olduğunu sonra da muhafazakar olduklarını sizi dinlememelerinden endişelendiğinizi söylüyorsunuz anlamadım ama gidin ve rahatsızlığınızı dile getirin Kadınlar apartman toplantısına gelemez diye bişey yok

Dava edecem, karakola çektirecem süründürecem deyin bence.. Don asıyormuş yaw

Kültür dediğimiz şey maalesef meslekle oluşmuyor ve kolay kolay değiştirilmiyor.
Kim olduğunu az çok tahmin ediyorsanız bence evlerine gidip komşu muhabbeti yapmak çok daha iyi fikir. Çünkü insanlar şikayet edildiklerinde rencide olmuş gibi hissediyorlar ve ters tepiyor.
Bence ilk girişi daha tattlı dille yapmakta fayda var.

Bence asan yönetici :oha: Bi yönetici böyle bi konuyu dahi çözemiyosa kendine bi saksı bulup içine girsin.

bodrum katta rutubet varsa dışarı asmaları normal karşılanabilir ki zorunluluktan yapıyorlardır
kimse fantezi olsun diye donları asmaz dışarı bence bu konuyu boşverin

Camasir asacak yer yokmu ki oraya asiyor.kim oldugunu anlamak icin camasirlari alin nasilsa sahibi benim donlarim nerede diye aranmaya baslar;)

Ne terbiyesiz insanlar varya..
Sanki millletin donunu görmek zorundasınız?.
Sakın katılmamazlık yapmayın, rahatsız olduğunuzu ve bu durumdan çok şikayetçi olduğunuzu belirtin..
Ayıp denen birşey var..

Back
X