- 16 Nisan 2025
- 81
- 37
- 3
- 29
- Konu Sahibi hayat kadar
-
Yani icicem demedim ki int ve sağdan soldan öyle duydum dedim çözüm önerisi için buraya yazdım zaten içecek olsam içerdim bugüne kadar bana da normal gelmiyorNe mazot içmesi kulağa korkunç geliyor.
Çok teşekkür ederim önerilerinizi yapicam eczaneye de dediğiniz bantları sorup alicam çok sağolunİlaç bilmiyorum. Zencefil cayı, zencefilli şeker, madensuyu tuz limon karışımı yol tutmasına iyi gelir.
Artı bahsettiğiniz bantların ilaçlı olanları var eczanede. Yine göbek deliğine bantlanıyor sorun isterseniz.
Mazottan uzak durun.
Kızıma denemiştim ise yaramamisti ama ilaçlı bantlar varmış eczaneden sorarım varsa buralarda alır denerim onu teşekkür ederimGöbeğe x tarzında yara bandı yapıştırıyorlar nette görmüştüm belki yardımcı olur
Daha önceki yolculuklarında tuzlu kraker çubuk alıyordum ama bir yere kadar ise yarıyordu zencefil deneyeceğim mutlaka önden bilet almaya da çalışacağım sigara içmiyorum önerileriniz için çok sagolunYaniniza tuzlu çubuk zencefilli pastillerden alın bileklikler varmış ama ile yarıyormu bilmiyorum mümkünse önlerden bilet alın karınız tok olsun sigara içiyorsanız içmeyin yolculukta
Çok teşekkür ederim sorarım mutlakaDimenhidrinat içeren bir ilacı doktorunuza danışın bir de isterseniz..
Bileklik nerede satılıyor acaba önerileriniz için teşekkür ederimBen de ilaç kullanıyodum ismini unuttum tok karnına içmezsen yine bulantı yapıyordu. Bilekliklerim vardı el bileğine belli noktalara basınç yapan beyaz topları vardı iç kısmında tabi bunlar fi tarihindeydi gerçekten işe yarıyomuydu unuttum bi de çıbık kraker ye mideyi bastırır.Gece yüze çarpan soğuk hava da iyi gelir
Hiç hatırlamıyorumBileklik nerede satılıyor acaba önerileriniz için teşekkür ederim
Tmm sorarımHiç hatırlamıyorumGogıl amcaya bi sorun isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?