Yol tutmasına karşı çözüm öneriniz var mı

hayat kadar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
80
37
3
29
Mrb oğlum için KBB doktoruna da gittim Bera testi istedi atipik otizim tanısı aldı eğitimine onumuzdeki hafta baslayacak ama küçükken işitme testinden 4 üncü seferde anca geçtiği için KBB Bera testi istedi bulunduğum yerde hastanede yapılmıyor başka şehirde hastaneden randevu aldım ama o da 4 saat sürüyor yolculuk ve beni yol tutuyor mide bulantısı kusma falan perişan oluyorum birde yolda oğlumla ilgilenip uyumamasini saglamam lazım arabada uyursa test sırasında uyumaz yol tutmamasi için kullandığınız ilaç vs var mı daha önce metapamid kullanmıştım ama ise yaramad göbeğe çapraz bantı duydum kızımda benim gibi yolda midesi bulandigi için onda denemiştim ama bant kızımda ise yaramamisti yine kendime de deneyeceğim ama artı olarak kesin çözüm olan bişey var mı ilaç falan birde bir kaşık mazot icersek artık yol tutmaz deniliyor deneyen var mı ise yaradiysa yazar mısınız çok önemli bir dert değil belki ama benim için dert çünkü kendimde olup oğlumla ilgilenmem gerekiyor cvblar için şimdiden teşekkür ederim

İlaç bilmiyorum. Zencefil cayı, zencefilli şeker, madensuyu tuz limon karışımı yol tutmasına iyi gelir.
Artı bahsettiğiniz bantların ilaçlı olanları var eczanede. Yine göbek deliğine bantlanıyor sorun isterseniz.

Mazottan uzak durun.

İlaç bilmiyorum. Zencefil cayı, zencefilli şeker, madensuyu tuz limon karışımı yol tutmasına iyi gelir.
Artı bahsettiğiniz bantların ilaçlı olanları var eczanede. Yine göbek deliğine bantlanıyor sorun isterseniz.

Mazottan uzak durun.
Çok teşekkür ederim önerilerinizi yapicam eczaneye de dediğiniz bantları sorup alicam çok sağolun 😊

Yaniniza tuzlu çubuk zencefilli pastillerden alın bileklikler varmış ama ile yarıyormu bilmiyorum mümkünse önlerden bilet alın karınız tok olsun sigara içiyorsanız içmeyin yolculukta

Yaniniza tuzlu çubuk zencefilli pastillerden alın bileklikler varmış ama ile yarıyormu bilmiyorum mümkünse önlerden bilet alın karınız tok olsun sigara içiyorsanız içmeyin yolculukta
Daha önceki yolculuklarında tuzlu kraker çubuk alıyordum ama bir yere kadar ise yarıyordu zencefil deneyeceğim mutlaka önden bilet almaya da çalışacağım sigara içmiyorum önerileriniz için çok sagolun

Ben de ilaç kullanıyodum ismini unuttum tok karnına içmezsen yine bulantı yapıyordu. Bilekliklerim vardı el bileğine belli noktalara basınç yapan beyaz topları vardı iç kısmında tabi bunlar fi tarihindeydi gerçekten işe yarıyomuydu unuttum bi de çıbık kraker ye mideyi bastırır.Gece yüze çarpan soğuk hava da iyi gelir

Ben de ilaç kullanıyodum ismini unuttum tok karnına içmezsen yine bulantı yapıyordu. Bilekliklerim vardı el bileğine belli noktalara basınç yapan beyaz topları vardı iç kısmında tabi bunlar fi tarihindeydi gerçekten işe yarıyomuydu unuttum bi de çıbık kraker ye mideyi bastırır.Gece yüze çarpan soğuk hava da iyi gelir
Bileklik nerede satılıyor acaba önerileriniz için teşekkür ederim

Back
X