- 16 Nisan 2025
- 80
- 37
- 3
- 29
- Konu Sahibi hayat kadar
Mrb oğlum için KBB doktoruna da gittim Bera testi istedi atipik otizim tanısı aldı eğitimine onumuzdeki hafta baslayacak ama küçükken işitme testinden 4 üncü seferde anca geçtiği için KBB Bera testi istedi bulunduğum yerde hastanede yapılmıyor başka şehirde hastaneden randevu aldım ama o da 4 saat sürüyor yolculuk ve beni yol tutuyor mide bulantısı kusma falan perişan oluyorum birde yolda oğlumla ilgilenip uyumamasini saglamam lazım arabada uyursa test sırasında uyumaz yol tutmamasi için kullandığınız ilaç vs var mı daha önce metapamid kullanmıştım ama ise yaramad göbeğe çapraz bantı duydum kızımda benim gibi yolda midesi bulandigi için onda denemiştim ama bant kızımda ise yaramamisti yine kendime de deneyeceğim ama artı olarak kesin çözüm olan bişey var mı ilaç falan birde bir kaşık mazot icersek artık yol tutmaz deniliyor deneyen var mı ise yaradiysa yazar mısınız çok önemli bir dert değil belki ama benim için dert çünkü kendimde olup oğlumla ilgilenmem gerekiyor cvblar için şimdiden teşekkür ederim