Yolanthe Yenge'ye sert 'biberon' tepkisi!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Galatasaraylı Wesley Sneijder'ın güzel eşine takipçileri "3 aylık bebek, biberonla beslenir mi?" yorumları yağdırdı.

256257_660_320.webp

Takvim'de yer alan habere göre
Yolanthe Cabau, önceki gün Galatasaraylı futbolcu eşi Wesley Sneijder'in oğulları Xess Xava'yı biberonla beslerken çekilmiş bu karesini instagram'da paylaştı.

Güzel yengeye takipçileri "3 aylık bebek, biberonla beslenir mi?" yorumları yağdırdı.

Kadın emzirme istemiyor belki sarkacak diye mecbur biberonla verecek yada silikon var göğüste ondan süt kanallarinda sıkıntı varsa besler mecbur

Bazı bebekler de memeyi tutmuyor. Ya da süt yetmiyor, mama vermek gerekiyor.

Ne var bunda ablamadım. Türk kadınlarının da %80i daha ilk haftadan biberonla tanıştırıyor bebekleri.

Yorumu yapan da kıskanç kadınlarımızdır. Sizene , bizene.

3 aylık bebek biberon içmez diye bir şey mi var sanki? instagramdaki amaçsız kitle zaten bu kadını takip etmelerinden belli boş beleş oldukları.

Kadinin bebegi degil mi , ister biberonla besler ister gogsunden besler. Bebegini gayet keyifli besledigi acikca belli zaten ,tercih kendine kalmis ...
Buna tepki verene kadar iskenceci annelere ,cocuk haklarini cigneyenlere , istismarcilara ,evladina siddet uygulayan merhametsiz varliklara tepki verilsin ! Bunda tepki vercek bisey goremedim ben.

Ztn biberonlar 0-3 arası başlıyor yani Yenidoğan 3 aya kadar sorasi bi üst numarası neden 3 aylık bebege verilmezmiş anlamadım??

Belki anne sutu sagdi biberona koydu babasi da beslemek istemistir sacma sapan bi kitle var zaten instagramda atip tutan hicbirseyi begenmeyrn

İki oğlumdada hiç sütüm gelmedi, biberon ile besledim, iyiki böyle bir seçenek var.
Ben milletin derdini anlamadım, tutan memnun emen memnun, değilmi ama

Kıskançlıktan ne yapacağımızı şaşırmış, olur işlere olmaz demişiz. Nerden yolsak kardır fikrinin sonucu.

Back
X