Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo baya pahalıymışGeçen sene pcr testini sormuştum özele 200-250 arası rakam veriyorlardı.
Hemen evin dibinde özel hastane vardı o yüzden ona gidiyim demiştim ama gitmem artıkHa ozelde ha devlette ne fark eder ki? Devlette yapin para vermeyin.
Hemen evin dibinde özel hastane vardı o yüzden ona gidiyim demiştim ama gitmem artık![]()
Hastaneler ulaşmak çok güç ayrıca tek pcr testinin fiyatını sormadımyani foruma yazana kadar hastanenin numarasını çevirip öğrenebilirsiniz fiyatlarını...
İstanbul Pendik’te 100 TL yurt içi kullanacaksanız. Yurt dışı için 200 TL istiyordularOtobüs ile yolculuk yapcam ama beni hava değişimi çok etkiliyor otobüsten indiğim dakika halsizlik başlıyo 2 gün falan sürüyor ne yapabilirim daha iyi atlatmam için birde pcr testini özel bi hastanede yaptırsam ne kadar ücret alırlar
hastaneden hastaneye değişiyor , bizim burdakinde 150 lira. Telefonla ulaşamıyorsanız (?) evin dibindekine iki adım gidip sorabilirsiniz.Hemen evin dibinde özel hastane vardı o yüzden ona gidiyim demiştim ama gitmem artık![]()