yolculuk yapmak arkadaşlar bır bakarmıısınız

didemutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
415
15
118
Tunceli
arkadaşlar haftaya 14.haftalık oluucaz ve tam 14 hafta 3 gunlukken adanaya 11saatlık yola gıtmem gerekıyo kendı aracımızla.dr uma sordum bır problem olmaz dedi ama yınede içimde bır korku var.bu haftalarda seyehat eden oldumu?yardımlarınızı beklıyorum

Canım o haftayı bırak ben 6 haftalıkken tam 11 saat uçak yolculuğu geçirdim.16 haftalıkken de geri dönüş yaptım 9 saat.Çok şükür 3 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var.Dr un problem yok dediyse doğrudur.Ama sık mola ver biraz yürü ve bol su iç seyehatte bunları önermişti dr um

bende geçen hafta sonu için ailemin yanına adanaya gidecektim.biletimi de çok uzun zaman önce yani hamile olmadan önce almıştım.dr uma sorduğumda ilk üç ayın içinde olmama rağmen hiç bir sakıncası yok rahatlıkla seyahat edebilirsin dedi.ama bu 3.gebeliğim olduğu için ve ilk 2. si üzücü sonuçlandığı için eşim de bende 2 gün için riske atmak istemedik.haziran da gideceğiz inşallah.14.haftandaymışsın için rahat olsun bence hiç korkma.hayırlı yolculuklar sağ salim gidip gelin.adanaya da sevgiler:)

canim ben hamileligim 6.ayinda 11 ssaatlik bir ucak yolculugu yaptim hemde tek ucak olmadigi icin aktarmali yapmak zorunda kaldik 3 saat bir 9 satte bir .en yorucu kismi aktarma yaparken havaalinda 4-5 saat beklemek .

bu yolculkdan 15 gun sonrada otobusle 10 saatlik bi yolculuk yaptim Allaha sukur bir sey olmadi insallah sende bir sorun yasmazsin.

ben suan 19 haftayım yaklaşık 4 hafta sonra bir kongreye katılmam gerek öncelikle ucak tercih et dedi doktorum fakat araçla gidicem , eğer kendi aracınsa dinlene dinlene gidebilirsin eşin kullanıcakca arkaya uzan git ayaklarımız aşagı dokru olduğu için kan dolaşımı yavaşlıyo birde bel agrın olabiliyo o yüzden sakıncası var diyo doktorlar ama ben 13 haftadayken 14 saatlık yolculuk yapdım hemde otobüsle uçaklarda hava durumundan dolayı iptal olmuşdu.

ben hamileligimin 8.haftası.16.haftası ve 28 haftasında 12 saatlik yolu gidip geldim memlekete dr bo bol su iç her molada gez yürü dedi otobüs yolculugu ilk aylarda zor olmadı bişiyde olmadı ama en son 28 haftada zorlandım çok şükür yine bişiy yok

canım rabbimin izniyle inşallah birşey olmaz bizde adanaya bilet almıştık geçen yaz eşimin izninde ve tam gideceğimize 3gün varken hamile olduğumu öğrendim ve korkarak tereddütle çıktım yola ama rabbime şükürr bir sorun olmadı şimdi 10günlük bebişim vr

nisanda benmde mersine gitme ihtimalim var ama korkuyorum bingölden mersin 14 saat melek açtığım yere bi baksana sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…