Arkadaslar 16 haftalik hamileyim,esimin ailesi izmir de bizse Istanbulda 1 2 günlügüne gidelim diyor. .daha once 2 kez bebegimi kaybettim malesef..Düşük tehlikem yok fakat bel agrim ve yoğun kasik agrim var ilaç kullanıyorum.Ben gelemem gibi konuştum bu sefer de Trip atıyor napacagmi sasirdim doktora soracağım ama yine de size de bir danışmak istedim..
Hamile oldugunuzu ve rahatsiz oldugunuzu bilmiyor mu neyin tribi bu Allahim ya doktor uzun yola gitme bi sure dedi diye yalan atin olmadi telefinda arayin doktoru esininzle yanina geleceginizi ve yola cikmanin yasak oldugnu demesini isteyin
Hamile oldugunuzu ve rahatsiz oldugunuzu bilmiyor mu neyin tribi bu Allahim ya doktor uzun yola gitme bi sure dedi diye yalan atin olmadi telefinda arayin doktoru esininzle yanina geleceginizi ve yola cikmanin yasak oldugnu demesini isteyin
Bencil iste napicaksiniz soyleyin sizde ne kadar bencilsin ben sana rahatsizim diyorum sen hala aile diyosun kendi aileni dusumdugun kadar benle karnimdakini kendi ailenide dusun de rest cek canim
Ucakla gitmeyi dene. Ben gecen hafta sordum doktoruma uzak bi yere geldim neyle gideceksin dedi ucakla dedim tamam sorun yok dedi. İlk hamile kaldigim zamanlar memlekete gittim arac minibustu cok rahattim ama yine de bi hafta kendime gelemedim. Kendisinin dusunmesi gerek boyle seyleri aslinda.
Arkadaslar 16 haftalik hamileyim,esimin ailesi izmir de bizse Istanbulda 1 2 günlügüne gidelim diyor. .daha once 2 kez bebegimi kaybettim malesef..Düşük tehlikem yok fakat bel agrim ve yoğun kasik agrim var ilaç kullanıyorum.Ben gelemem gibi konuştum bu sefer de Trip atıyor napacagmi sasirdim doktora soracağım ama yine de size de bir danışmak istedim..
Benim de bir kimyasal bir kurtajim var.ben de tam 16 haftalikken tatile gittim 10 saatlik bir yolculuktu.dr.um bol bol su ic iki saatte bir 10 dk yürü dedi.ben de bir de kan pihtilasmasi var.yani gitmek istiyorsan içini gerah tut suyunu iç bisey olmaz Allah'in izniyle ama gitmek istemiyorsan daha iyi bir bahane de olamaz
Canim dusuk tehliken yoksa doktorunda onay veeiyorsa gitmende bi sakincasi yok sadece bol su ic 'e ara ara yurumen lazim kan dolasimi icin bacaklarinda.ben 11 haftalikken otobusle 13 saatlik yolculik yaptim kasik agrilarim oldu arada ama herhangi bi sikintim olmadi cok sukur .doktorumunda onayini almsitim.ama tabi senin doktorun daha iyi bilir
kendi aracınızla gidecekseniz sorun olmuyor genelde doktorelar öyle diyorlar. ama 2 saatte bir mola verip 10-15 dakika yürümen gerekiyor. Ama yine de doktoruna danış canım ve gitmek istemiyorsan da eşinin zorlaması olmaz yani.
Esler bencil hem de cok.ilk gebeligimde dusuk tehlikesi vardi.dr bana sorarsan gitme ama istersen git dedi
Esim 2 saatlik yol birsey olmaz dedi tavir yapti.bayramdi.kasmadim kendimi allah a guvendim.gittik geldik birsey olmadi sukur.
Ama sizin uzun yolculuk ucakla gitsenix daha rahat olur sanki