Ay o kargo sirketlerini de hic sevmem zaten, nefret ederim. Getirme ordan alicam dersin tamam derler, gidersin, kargonuz sevkiyatta adrese gidiyor derler. Gittiginizle kala kalirsiniz sonra. Ben de en son kombinin musteri servisiyle kavga ettim. Onceden aradim randevu aldim telefon numarami da ozellikle verdim ve beni aramalarini soyledim. Sonuc onlar bilmedigim (sonradan ogrendim ki ev sahibinin numarasiymis) bir numarayi aramislar ve telefondaki kisi biz bakim talep etmedik demis, onlar da talebi iptal etmisler. Cildirdim var ya salak miyim ben onceden arayayim, randevu alayim ve o saatte evde bulunayim. Ama onlar gitsin baskasini arasin. O kadar cok cene caldim ki ertesi gun geldiler :) normalde bir hafta sonraya atiyorlar.
E tabii ki calisanlarin da yapabilecegi sinirli sonucta ama eger ben karsidakine ekranda gormesi gereken bir seyi soyleyebiliyorsam karsi tarafta bana yalanci muamelesi yapmamali :) hangi firmada calisiyorsunuz bilmiyorum ama bazi firmalar cok tirtlar ve bence hak ediyorlar. 30 tl fatura odemem gerekirken 180 tl fatura kesildigini biliyorum. Ben genelde telefon firmalariyla sorun yasiyorum, ya fatura yuksek geliyor ya da sebepsiz yere internetimin hizi dusuruluyor. Gecen gun misam internet hizim 0.01 idi. Bu ne demek internet yok demek. Telefonda bana verilen cevapsa adil kullanim kotanizi asmissiniz, 3 mbye kadar destekleniyor demek illa 3 mb olacak demek degil. E diyorum ama bak internet yok, siz bana internet saglamak zorundasiniz. Bana baska paket secimi vs de vermiyorsunuz. Tek pakete istedigim disinda gecirildim vs vs cevap yok. Ama btkya sikayet edince pasa pasa 16mb internet veriyorlar iki gun sonra, akt yi asmis olmama ragmen...
Yani ozetle calisanlari anlayabiliyorum, ekmek parasi sonucta ama firmalar sorunlu olunca musteri de sakin olamiyor ne yazik ki..