Yolda yurumeyi bilmeyen insanlar telefonda aslan kesiliyor

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Evet baslıktan da anlayacagınız gibi durum bu. Ozel bir firma, bir cagrı merkezinde calışan ben. Her arayan bagırıp cagırıp fırca atar mı arkadaş? Bizde birer calışanız derdiniz ne? Yok dusa giremiyorum yok su borum patladı yok elektrgm kesldi ya biraz insan olsak yeter aslında karsınızdakinin de insan oldugunu unutmayın herkesin derdi var bu kadar yuklenmye gerek var mı?haklı oldugunuz konular elbette var ama bizim elimizden gelen bişey yok ki. Telefonun ucundan kosup gelemeyiz yani yanınıza haamile bir arkdsımz ble calışıyor lütfen bu kadar insafsız olmayınn benimde derdm bu:)) bıktım beee

Valla bazen o kadar haksız oluyor ki o firmalar bende müşteri hizmetleriyle tartışıyorum çok. telefonda müşteriye bağıranlar var mesela.

Ben de telefonda bagirip cagiranlardanim, ama sadece hak edenlere. Misal durduk yere sebepsizce telefon faturam uce bese katlandiysa ve karsimdaki bana adam gibi aciklama yapamayip da odemek zorundasiniz diyorsa gozum donuyor (yasadim daha onceden). Ha bazen de gereksiz yere uyuzluk yaparsam ozur diliyorum orasi ayri.

Ben de telefonda bagirip cagiranlardanim, ama sadece hak edenlere. Misal durduk yere sebepsizce telefon faturam uce bese katlandiysa ve karsimdaki bana adam gibi aciklama yapamayip da odemek zorundasiniz diyorsa gozum donuyor (yasadim daha onceden). Ha bazen de gereksiz yere uyuzluk yaparsam ozur diliyorum orasi ayri.
benimde kargomu adresime teslim etmediler, geri gitmiş haber verilmemişti. Neymiş bulunduğum yere o kargo gelmiyormuş madem öyle ara söyle bana şubeden alayım. Bana da arkadaş aramamış ben napabilirim ben mi aramadım dedi sizi şikayet edeceğim dedim edin edin diyor, gel bana bağır diyor yani

Yani inanın o kadar alttan almaya calışıyorum susuyorum olmuyor yani bende calışanım sonucta ben ekranda neyi goruyorsam onu aktarıyorum bu kadar acımasız olmaya gerek yok bence kendi acımdan :)

Çağrı merkezlerinden aldığım saçma sapan telefonları bile kibar bir şekilde uygun olmadığımı belirtir, kapatırım.
Eşim de tam tersi, hep tersler niyeyse ama uyarırım hep.
Dediğiniz gibi, karşımızdaki bir insan ve iş gereği bizlerle muhattap oluyor.
Kimse ne bizim derdimizi dinlemeye mahkum ne de bir ürün tanıtımı için bana muhtaç!
Bunu algıladığımız zaman, sorun kalmayacak.

benimde kargomu adresime teslim etmediler, geri gitmiş haber verilmemişti. Neymiş bulunduğum yere o kargo gelmiyormuş madem öyle ara söyle bana şubeden alayım. Bana da arkadaş aramamış ben napabilirim ben mi aramadım dedi sizi şikayet edeceğim dedim edin edin diyor, gel bana bağır diyor yani
Yok cnım o terbyeszlk etmş biz oyle konuşamayız dnliyorlar bizim konuşmalarımızı zaten iş bulmak zor malum :(

sizler iş yeri sahiplerinin ortaya attığı yemsiniz,mesela telefon faturası aşımı olunca insanlar kullanmadıkları için otomatik olarak sinirleniyor ,karşısına bi tlf numarası vermişler al bununla muhattap ol diye,zaten haksızlığa uğradığını düşünürken bide orda beklettiğimiz için özür dileriz diye müzik dinletiyorlar orda daha çok bileniyorsun ,karşıdaki kişinin en ufak olumsuz cümlesinde de ipler kopuyor,karşıdaki açan işyeri sahibi de olsa ona o şekilde öfkeyle konuşulacak emin olun ,sizlik bir durum değil yani,kullanmışsınız ki gelmiş gibi cümle yerine araştırayım ben size dönecem dense olabilir aslında

Ya kıyamam Hoppa
Ben hep sizin tarafınızdayım merak etme, bugüne kadar bi kere bile kaba davranmışlığım yok. kolay gelsin canım :)

Staj yaparken iki sene telefon masa basi iste calismistim. Bilmez miyim direk firca cekerler bisey de diyemez kendini sıkarsın :(

Zor bir iş. :(
Allah kolaylık versin.

Ay o kargo sirketlerini de hic sevmem zaten, nefret ederim. Getirme ordan alicam dersin tamam derler, gidersin, kargonuz sevkiyatta adrese gidiyor derler. Gittiginizle kala kalirsiniz sonra. Ben de en son kombinin musteri servisiyle kavga ettim. Onceden aradim randevu aldim telefon numarami da ozellikle verdim ve beni aramalarini soyledim. Sonuc onlar bilmedigim (sonradan ogrendim ki ev sahibinin numarasiymis) bir numarayi aramislar ve telefondaki kisi biz bakim talep etmedik demis, onlar da talebi iptal etmisler. Cildirdim var ya salak miyim ben onceden arayayim, randevu alayim ve o saatte evde bulunayim. Ama onlar gitsin baskasini arasin. O kadar cok cene caldim ki ertesi gun geldiler :) normalde bir hafta sonraya atiyorlar.

Yani inanın o kadar alttan almaya calışıyorum susuyorum olmuyor yani bende calışanım sonucta ben ekranda neyi goruyorsam onu aktarıyorum bu kadar acımasız olmaya gerek yok bence kendi acımdan :)

E tabii ki calisanlarin da yapabilecegi sinirli sonucta ama eger ben karsidakine ekranda gormesi gereken bir seyi soyleyebiliyorsam karsi tarafta bana yalanci muamelesi yapmamali :) hangi firmada calisiyorsunuz bilmiyorum ama bazi firmalar cok tirtlar ve bence hak ediyorlar. 30 tl fatura odemem gerekirken 180 tl fatura kesildigini biliyorum. Ben genelde telefon firmalariyla sorun yasiyorum, ya fatura yuksek geliyor ya da sebepsiz yere internetimin hizi dusuruluyor. Gecen gun misam internet hizim 0.01 idi. Bu ne demek internet yok demek. Telefonda bana verilen cevapsa adil kullanim kotanizi asmissiniz, 3 mbye kadar destekleniyor demek illa 3 mb olacak demek degil. E diyorum ama bak internet yok, siz bana internet saglamak zorundasiniz. Bana baska paket secimi vs de vermiyorsunuz. Tek pakete istedigim disinda gecirildim vs vs cevap yok. Ama btkya sikayet edince pasa pasa 16mb internet veriyorlar iki gun sonra, akt yi asmis olmama ragmen...
Yani ozetle calisanlari anlayabiliyorum, ekmek parasi sonucta ama firmalar sorunlu olunca musteri de sakin olamiyor ne yazik ki..

Ay o kargo sirketlerini de hic sevmem zaten, nefret ederim. Getirme ordan alicam dersin tamam derler, gidersin, kargonuz sevkiyatta adrese gidiyor derler. Gittiginizle kala kalirsiniz sonra. Ben de en son kombinin musteri servisiyle kavga ettim. Onceden aradim randevu aldim telefon numarami da ozellikle verdim ve beni aramalarini soyledim. Sonuc onlar bilmedigim (sonradan ogrendim ki ev sahibinin numarasiymis) bir numarayi aramislar ve telefondaki kisi biz bakim talep etmedik demis, onlar da talebi iptal etmisler. Cildirdim var ya salak miyim ben onceden arayayim, randevu alayim ve o saatte evde bulunayim. Ama onlar gitsin baskasini arasin. O kadar cok cene caldim ki ertesi gun geldiler :) normalde bir hafta sonraya atiyorlar.

E tabii ki calisanlarin da yapabilecegi sinirli sonucta ama eger ben karsidakine ekranda gormesi gereken bir seyi soyleyebiliyorsam karsi tarafta bana yalanci muamelesi yapmamali :) hangi firmada calisiyorsunuz bilmiyorum ama bazi firmalar cok tirtlar ve bence hak ediyorlar. 30 tl fatura odemem gerekirken 180 tl fatura kesildigini biliyorum. Ben genelde telefon firmalariyla sorun yasiyorum, ya fatura yuksek geliyor ya da sebepsiz yere internetimin hizi dusuruluyor. Gecen gun misam internet hizim 0.01 idi. Bu ne demek internet yok demek. Telefonda bana verilen cevapsa adil kullanim kotanizi asmissiniz, 3 mbye kadar destekleniyor demek illa 3 mb olacak demek degil. E diyorum ama bak internet yok, siz bana internet saglamak zorundasiniz. Bana baska paket secimi vs de vermiyorsunuz. Tek pakete istedigim disinda gecirildim vs vs cevap yok. Ama btkya sikayet edince pasa pasa 16mb internet veriyorlar iki gun sonra, akt yi asmis olmama ragmen...
Yani ozetle calisanlari anlayabiliyorum, ekmek parasi sonucta ama firmalar sorunlu olunca musteri de sakin olamiyor ne yazik ki..
Yok ben ole bi firma da değilim:) karsımdakinin yerine koyuyorum hep kendmi hak veryorum cogu zaman ama doluyo insan ne yalan solim mesela bir sorun yasamış musteri aramış diyorum ki sorun giderilmiş bu seklde not dusulmuş baslıyo bagrmya ben yalan mı solicem de bilmem ne de ya ole yazmışlar ben nabim smdi ben ekranda gordugumu aktaryorum tekrar yardmcı olunsun diyorum baslıyo gene saymyaa:) zevkli bi iş aaslında ama işte bazen bole oluo

Back
X