Yolk kesesı bebegın beslendıgı yermıdır!...

bebeklerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
716
13
46
Bursa
Arkadaslar merhaba ben 5haftalık hamıleyım bugun bebegımızın kesesını gorduk ama bebegı ve kalp atısını daha gormedık sadece bebgın beslendıgı yerıde gorduk bu yolk kesesı bebgın beslendıgı yermıdır bu kesenın gorulmesı onemlımıs sanrm aslında sat 11subat ama benım 5haftalık dedı doktorum bılmıyrm gec dollenme falanda olmus olabılır 7haftalıkken bellı olurmus kalp atısı falan onu bılıyrm ama bu yolk kesesını merak ettım onemı nedr acaba??

Bildiğim kadarıyla yolk kesesi gözükmüşse boş gebelik değil

bildiğim kadarıyla yolk kesesi gözükmüşse boş gebelik değil

evt cnm bende oyle bılıyrmda onun ıcın soruyrm yolk kesesı bebgın beslendıgı yermıdır dye bız beslendıgı yerı gorduk ama orası yolk kesesı demekmı onu bılmırm nette baktım beslendıgı yer gıbı bsyler yazıyr ama emın olamadım ynede

Arkadaslar merhaba ben 5haftalık hamıleyım bugun bebegımızın kesesını gorduk ama bebegı ve kalp atısını daha gormedık sadece bebgın beslendıgı yerıde gorduk bu yolk kesesı bebgın beslendıgı yermıdır bu kesenın gorulmesı onemlımıs sanrm aslında sat 11subat ama benım 5haftalık dedı doktorum bılmıyrm gec dollenme falanda olmus olabılır 7haftalıkken bellı olurmus kalp atısı falan onu bılıyrm ama bu yolk kesesını merak ettım onemı nedr acaba??

Erken hamilelik döneminde, ultrasonografide, gebelik kesesinin içinde fetusa bitişik yüzük şeklinde görülür. Bu, plasenta oluşana kadar yani yaklaşık 10. haftaya dek fetusun beslenmesinde sorumlu olan yapıdır. Yolk kesesi, sonografide çok erken görülür, hatta kalpatışından bile önce.

bu sana yardımcı olur umarım..

Erken hamilelik döneminde, ultrasonografide, gebelik kesesinin içinde fetusa bitişik yüzük şeklinde görülür. Bu, plasenta oluşana kadar yani yaklaşık 10. haftaya dek fetusun beslenmesinde sorumlu olan yapıdır. Yolk kesesi, sonografide çok erken görülür, hatta kalpatışından bile önce.

bu sana yardımcı olur umarım..

evet cnm onu bnde okudum ama ynede emın olamadım dokttorum ıze gosterdı besendıgı yer burası dedı ama bebgı ve kalp atısını daha goremedık 5haftalıkmıs 2hafta sonra gorucezz bazı arkadaslar yolk kesesı varsa kese %90 bos degıldr yazmıslar onun ıcın merak ettım bızım gordugumuz omudur degılmıdır dye kafam karıstı ıyıce valla ya ılk ve zor bır gebelık oldugu ıcın korkuyr ınsan bırde doktorum pat pat cekınmeden her ıhtımalı soyleynce ıster ıstemez takılıyr ınsan

evet cnm onu bnde okudum ama ynede emın olamadım dokttorum ıze gosterdı besendıgı yer burası dedı ama bebgı ve kalp atısını daha goremedık 5haftalıkmıs 2hafta sonra gorucezz bazı arkadaslar yolk kesesı varsa kese %90 bos degıldr yazmıslar onun ıcın merak ettım bızım gordugumuz omudur degılmıdır dye kafam karıstı ıyıce valla ya ılk ve zor bır gebelık oldugu ıcın korkuyr ınsan bırde doktorum pat pat cekınmeden her ıhtımalı soyleynce ıster ıstemez takılıyr ınsan

yolk kese göründüyse boş gebelik değildir.
embriyo oluşur ve kalp atışları da duyulur ALLAHIN İZNİYLE.
hamilelikte stres ve çok araştırmakk her şeye takılmak iyi değil.
gebeliğinizin tadını çıkartın...
sağlıklı doğumlar dilerim

yolk kese göründüyse boş gebelik değildir.
embriyo oluşur ve kalp atışları da duyulur ALLAHIN İZNİYLE.
hamilelikte stres ve çok araştırmakk her şeye takılmak iyi değil.
gebeliğinizin tadını çıkartın...
sağlıklı doğumlar dilerim

amın cnm tesekkur ederım rabbım tum ıtyenlere nasıp etsn ınsallah esım braz olumsuz sagolsun banada yansıyr ıste sımdı rahatladım ama

amın cnm tesekkur ederım rabbım tum ıtyenlere nasıp etsn ınsallah esım braz olumsuz sagolsun banada yansıyr ıste sımdı rahatladım ama

rahatladığına sevindim.
eşinin bu durumda sana destek olması gerekirken....
ilginç doğrusu...
neyse...
gebeliğin tadını çıkartın:38:

rahatladığına sevindim.
eşinin bu durumda sana destek olması gerekirken....
ilginç doğrusu...
neyse...
gebeliğin tadını çıkartın:38:

esim hala ınanamıs degıl doktorumuzda her olasılıgı anlatınca oda ardan ıyılerı secıcegıne kotulerı secıyor negatıf dusunelım pozıtıf olsun dyr tam tersını soyluycegıne ılgınc işte bu zamana kadar cok ıstedık cok tedavı gorduk hep cok olumlu dusunup umutlandık olmadı sanırım brazda onun etkısı var

Back
X