Yolk kesesi büyüklüğü

Bu konuda tecrübeleri olan yok mu
Canım konuyu yeni görüyorum. Senin başına gelen bi durum sanırım. 2017 ekimde hamile kaldım ve malesef aralıkta 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Yolk kesemiz normalinden neredeyse iki kat büyüktü, bebeğim oluşmuştu tam onun üzerinde yolk sac vardı ve bebeğe baskı yaptığını gelişimini yavaşlattığını söyledi doktorum. Zaten 8 haftalıkkrn alındı fakat kendisi çok yavaş gelişiyodu 6+5 günlük görünüyodu. Sonra zaten kese bozuldu, düşük başlamış dedi doktorum ve bi kaç gün içinde kürtaj olmak zorunda kaldım malesef

Teşekkür ederim cevabın için..Bebeğimn kalbi durdu bugün kürtaj oldum..

Teşekkür ederim cevabın için..Bebeğimn kalbi durdu bugün kürtaj oldum..
Kıyamam sana, o kadar iyi anlıyorum ki seni. Birebir aynı durumu yaşadım. Hatta doktorum gelişimi çok geride kaldı yaşasa bile artık büyük sorunlar doğan bi bebek olur demişti de o zaman bile hiç kıyamamıştım aldırmaya. Zaten sonra kendi kendine kesesi bozuldu, gelişim durdu ve alındı. Allah yardımcımız olsun ama üzme kendini, melek olup gittiler Allahım böyle istedi

Teşekkür ederim hayırlısı artık.. Tekrar hamilr kaldın mı peki özel olmazsa cevaplayabilir misin?

Teşekkür ederim hayırlısı artık.. Tekrar hamilr kaldın mı peki özel olmazsa cevaplayabilir misin?
5 ay korundum, 3 aydır da deniyoeum ama olmadı, bi sorunum olmamasına rağmen bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorumun kontrolünde. Şimdi adet günümü bekliyorum 4-5 gün kaldı inşallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…