Merhaba 7hafta 3 günlük hamileyim fakat ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum. 2 ayrı doktora gittim devlet hastanesine gittiğim doktor 2 kat kesenin büyüdüğünü, yolk sacın oluşmaya başladığını söyledi. Ve embriyo yu 1.9 mm olarak ölçtüğünü söyledi. Özel bir doktora gittim ilk gittiğimde boş gebelikten şüphelendiğini fakat bir hafta sonra tekrar gelmemi tekrar bakmayı istedi. 1 hafta sonra gittiğimde devlet hastanesinde gittiğim doktorun aksine kesenin istediği gibi büyümediğini ve içer de embriyonun olmadığını yolk sac İn düzensiz olduğunu gebelik kesesinin içinin düzensizleştiğini devlet hastanesinde ki doktorun dediklerini de onların makinesi iyi değil embriyo yu yolk sac taki düzensizlikler sanmış olabileceğini söyledi. Ve iki doktora da aynı tarihlerde birgün arayla gittim
Özel gittiğim doktor beklemenin bir kusuru olmayacağını ama binde bir ihtimal yani bu durumun düzelmesi %0 ihtimal konuştu. Diğer doktorda geç döllenme olduğunu haftaya kalp atışını duymayı beklicemizi. Söyledi. Kafam çok karışık hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu? Benim bildiğim yolk sac varsa bebeği nasıl göremiyor. Diğer doktor nasıl bebeği gördü. Siz böyle durumlar yaşadınız mı
Özel gittiğim doktor beklemenin bir kusuru olmayacağını ama binde bir ihtimal yani bu durumun düzelmesi %0 ihtimal konuştu. Diğer doktorda geç döllenme olduğunu haftaya kalp atışını duymayı beklicemizi. Söyledi. Kafam çok karışık hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu? Benim bildiğim yolk sac varsa bebeği nasıl göremiyor. Diğer doktor nasıl bebeği gördü. Siz böyle durumlar yaşadınız mı