Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar bir şey sormak istiyorum.
Dün kesemizi gördük çok şükür.Çapı 91 mm 'di.
Merak ettiğim sizler yolk kesesini ya da embriyoyu gördüğünüzde, kalp atışını duyduğnuzda keseniz kaç mm - cm 'di.
Ben kaç cm olduğunda görücem acaba
Bilgilendirirseniz sevinirim..
Benim 3,5 mm di canım
Canım senin bebişinin boyu o, maaşallah
Ben kese çapını merak ediyorum. Ultrasonda arka sayfada en sonda yazıyor. Benim kese 91 mm. Embriyoyu görmedim henüz, merak ettiğim embriyo ya da kalp atışı kesemiz ne kadar çapında olduğunda gözükecek
Hanımlar bir şey sormak istiyorum.
Dün kesemizi gördük çok şükür.Çapı 91 mm 'di.
Merak ettiğim sizler yolk kesesini ya da embriyoyu gördüğünüzde, kalp atışını duyduğnuzda keseniz kaç mm - cm 'di.
Ben kaç cm olduğunda görücem acaba
Bilgilendirirseniz sevinirim..
Merhaba pinar masallah yolu tamamlamissin nerdeyse Rabbim vakti zamaninda kucagina almayi nasip etsin bebisini saglikli sihatli
benim sana sorum olcak keseyi 91 mm mi gordunuz ilk zamanlar cok buyuk degilmi deger dogrumu nerdeyse 9 cm normalde 2 cm olundugunda gorulmesi gerekmiyomu
cevap vedirsen cok sevinirim benim kesede 2.2cm embriyogorulmedi daha eger gercekten 9cm isebanada umut kapisi aralanmis olcak ins
Yolu yarılamaktan çok sonuna geldik artık :) 4 günümüz kaldı Allahın izniyle Boramıza kavuşmamıza. Geçmişe gittim mesajını görünce.. Güzel heyecanlardı. Kese, embriyo, kalp atışı, ilk hareketi.. her anı ayrı güzel:)) umarım allah sana ve isteyen herkese yaşatır bu duyguları. Soruna gelince o dönemde her bir mm ye dikkat ediyordum. Ondan yanlış yazmış olamam.. Biraz daha sabret derim. Senin satın ne zamandı?
Yolu yarılamaktan çok sonuna geldik artık :) 4 günümüz kaldı Allahın izniyle Boramıza kavuşmamıza. Geçmişe gittim mesajını görünce.. Güzel heyecanlardı. Kese, embriyo, kalp atışı, ilk hareketi.. her anı ayrı güzel:)) umarım allah sana ve isteyen herkese yaşatır bu duyguları. Soruna gelince o dönemde her bir mm ye dikkat ediyordum. Ondan yanlış yazmış olamam.. Biraz daha sabret derim. Senin satın ne zamandı?
Cok guzel canim bora efendiyi insallah Alirsin kucagina sag salim Rabbim hayirli omurler versin.tam cevap yazdinmi diye acmak icin teli elime aldim aniden kanamam geldi lavaboya gittim kontrol icin sonra acaba cevabina baksammi dedim duani gorunce cok huzunlendim acaba yine bir sonmu olcak yada bir baslangicmiRabbim hayirlisini veesin senin dualarin kabul olur son sikintili anlarin banada dua edermisin benim satim yok 1 subatta dusuk yapmistim 4 yasindada bir kizim var hayirlisi olsun insallaah Rabbim sanada kolayliklar versin