Yolk kesesi, embriyoyu gördüğünüzde, kalp atışını duyduğnuzda keseniz kaç mm - cm 'di

pinar0

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
425
29
318
İstanbul
Hanımlar bir şey sormak istiyorum.
Dün kesemizi gördük çok şükür. Çapı 91 mm 'di.

Merak ettiğim sizler yolk kesesini ya da embriyoyu gördüğünüzde, kalp atışını duyduğnuzda keseniz kaç mm - cm 'di.

Ben kaç cm olduğunda görücem acaba

Bilgilendirirseniz sevinirim..

Benim 3,5 mm di canım

Benim 3,5 mm di canım

Canım senin bebişinin boyu o, maaşallah

Ben kese çapını merak ediyorum. Ultrasonda arka sayfada en sonda yazıyor. Benim kese 91 mm. Embriyoyu görmedim henüz, merak ettiğim embriyo ya da kalp atışı kesemiz ne kadar çapında olduğunda gözükecek

Yok canım daha bebek olmadan çok küçük bir kese göründü.. O da 3,5 mm di.. Cm değil..

canım bende 0,64 cm iken keseyi gördüm 10 gün önce bugün kontrol vardı belki kalp atışı duyulur diye kesem 1,69 cm olmuş çok hafif duyduk kalp atışını doktorum kesenin 2 cm civarında olması gerek kalp atışının net duyulması için dedi haftaya tekrar gidicem mercimeğimde yarım cm olmuş :)

Merhaba pinar masallah yolu tamamlamissin nerdeyse Rabbim vakti zamaninda kucagina almayi nasip etsin bebisini saglikli sihatli
benim sana sorum olcak keseyi 91 mm mi gordunuz ilk zamanlar cok buyuk degilmi deger dogrumu nerdeyse 9 cm normalde 2 cm olundugunda gorulmesi gerekmiyomu
cevap vedirsen cok sevinirim benim kesede 2.2cm embriyogorulmedi daha eger gercekten 9cm isebanada umut kapisi aralanmis olcak ins

Yolu yarılamaktan çok sonuna geldik artık :) 4 günümüz kaldı Allahın izniyle Boramıza kavuşmamıza. Geçmişe gittim mesajını görünce.. Güzel heyecanlardı. Kese, embriyo, kalp atışı, ilk hareketi.. her anı ayrı güzel:)) umarım allah sana ve isteyen herkese yaşatır bu duyguları. Soruna gelince o dönemde her bir mm ye dikkat ediyordum. Ondan yanlış yazmış olamam.. Biraz daha sabret derim. Senin satın ne zamandı?

Son düzenleme:
bende sadece kesei grdüğümde 4 mm idi 5+2 .. sonra 5+5 olunca 6cm olmuş kese ve bebişde 2.2mm olmuş kalbi atıyodu :) ama geç döllenme olmasına rağmen beni sevindirdi rabbim oysaki dış gebelik dedikleri için çok ağlamıştım :& ilk önce üzüntüden ağladım :..( sonra sevinçten :..)

Son düzenleme:

Şimdi ben 7+3 deki ultrasonuma baktım orda sadece crl boyu yazıyor 1.17 cm ama bu bebegin boyu oluyor .O zamanki kese boyutumu bilmiyorum ama5+5 günlükken gs boyutum 1.44 cm miş.

Son düzenleme:

Cok guzel canim bora efendiyi insallah Alirsin kucagina sag salim Rabbim hayirli omurler versin.tam cevap yazdinmi diye acmak icin teli elime aldim aniden kanamam geldi lavaboya gittim kontrol icin sonra acaba cevabina baksammi dedim duani gorunce cok huzunlendim acaba yine bir sonmu olcak yada bir baslangicmiRabbim hayirlisini veesin senin dualarin kabul olur son sikintili anlarin banada dua edermisin benim satim yok 1 subatta dusuk yapmistim 4 yasindada bir kizim var hayirlisi olsun insallaah Rabbim sanada kolayliklar versin

Teşekkür ederim... Allah her zaman her şeyin hayırlısını versin herkes için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…