Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yok mu yardımcı olabilecek kimseKizlar bugün 5+3 günlük oldum ultrasonda yolk kesesi gözükmedi gebelik kesesi cumartesi günü 8.4 mm gözüküyordu bugün 16 mm olmuş sizce bu durum normal mi siz ne zaman gormustunuz yolk kesesini
Bnde seninle ayni durumdaym naptn surc nasl ilerledi umarm sorn yoktrKizlar yok mu yardımcı olabilecek kimse
Ben kürtaj oldum geçen cuma malesefBnde seninle ayni durumdaym naptn surc nasl ilerledi umarm sorn yoktr
Ya uzuldm Bnde endişeliym aslnda gecms olsn kısa zamnda Tekrr nasp etsn Allah yolk kesesi mi gornmedi szdeBen kürtaj oldum geçen cuma malesef
Teşekkür ederim canım herşey yolundaydı başta beta kese görünümü 6 haftalıkken kalp atışı için çağırmıştı gittiğimde kesenin büyüdüğünü ama bebeğin gelisemeyebilecegini söyledi doktor nokta kadar bir gorunum var sadece dedi daha sonrası dediği gibi oldu en son kese 3 buçuk cm civarındaydı kürtaj oldum kanama vs hiçbir sıkıntım olmamıştı senin ne endişem varYa uzuldm Bnde endişeliym aslnda gecms olsn kısa zamnda Tekrr nasp etsn Allah yolk kesesi mi gornmedi szde
Bnde suan kndi dokturm 5+1 dediTeşekkür ederim canım herşey yolundaydı başta beta kese görünümü 6 haftalıkken kalp atışı için çağırmıştı gittiğimde kesenin büyüdüğünü ama bebeğin gelisemeyebilecegini söyledi doktor nokta kadar bir gorunum var sadece dedi daha sonrası dediği gibi oldu en son kese 3 buçuk cm civarındaydı kürtaj oldum kanama vs hiçbir sıkıntım olmamıştı senin ne endişem var
Ultrason goruntun varmiBnde suan kndi dokturm 5+1 dedi
Norml devlt hastanesi doktoru 6 hftalk dedi anlamadm kndi dokturm yolk kesesi falan icn henz erken suan her sey norml dedi
Diger doktr yolk kesesi falan bişi demedi ama fetol yok dedi bebek gorunmuo 15 gun Snra tekrr gel dedi
Var evetUltrason goruntun varmi
Kese daha çok küçük 4 mm bence hiç korkma benim 4+6 dayken kese 8 mm olcmustu fotoğrafını yükledim benim biraz erken döllenme olmuştu seninki gayet normal
Bu da 7 haftaliktaki ultrason seninkinde sağ üstte birşey gözüküyor gibi
Kizlar bugün 5+3 günlük oldum ultrasonda yolk kesesi gözükmedi gebelik kesesi cumartesi günü 8.4 mm gözüküyordu bugün 16 mm olmuş sizce bu durum normal mi siz ne zaman gormustunuz yolk kesesini