Yolk kesesi ne zaman görülür?

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
kızlar geçen hafta ultrason muayenesinde 5 haftalıktık.kese göründü.yolk kesesinin ne olduğunu bilmiyordum dün öğrendim.bende öyle bi keseden bahsetmedi doktor.ultrason çıktısında da yok.doktor kese gayet güzel 7inci haftada kalp atışını duyarız dedi haftaya gideceğim.yolk kesesi aklıma takıldı.bilgisi olan var mı?

Soru sorduğum da bir yada iki cevap zor alıyorum. Bazen hiç alamıyorum.. Neyse teşekkürler

Niye hemen uzuluorusn kiz bilmeyen vardir belki.

Yolk kesesi bebegi besleyen kesedir. Netten arastir istersen. Görünür o ileriki zamanda merak etme bebek kesesi icinde bilgidim kadarıyla.

6 haftalıkken görünüyor ben 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum kızımın

Niye hemen uzuluorusn kiz bilmeyen vardir belki.

Yolk kesesi bebegi besleyen kesedir. Netten arastir istersen. Görünür o ileriki zamanda merak etme bebek kesesi icinde bilgidim kadarıyla.
Teşekkür ederim :) bu konu hakkında çok konu açılmış ta bilen vardır diye düşündüm canım. Aynen bebeği besleyen keseymiş. O göründüğü an boş gebelik olasılığı ortadan kalkıyormuş. Ama şu kadarlıkken görülür diye net bi bilgi bulamadım araştırdım da

Hiç korkma canım normalde beş haftalıkken görünüyor ama bissuru konu okudum kimin yedi haftalıkken görünmüş
Bebeğiin kalp atışını 6 haftalık Ken rüyanda var bebeğini ilk goruntusunu 8 haftalık görende var
Evet çok can sıkıcı oluyor endişe oluyor insanda ama herkes farklı olabiliyor bende 6 haftalık oluyorum pazartesi Rabbimin izniyle
Konularımı okursan görürsün ne sıkıntı yaşadım doktorum dış gebelik olduğundan emindi ama Allah'ım çok büyük dualarımı kabul etti şu an için herşey normal görünüyor dediler pazartesi ultrasonda bende o gün 5 haftalık olmuştum ve 7mm bir hamilelik kesesi icindede minnacık yolk kesesi görünüyor dedi şimdi dört Mayıs'ta bebeği görmeye gidicez nasipse inşallah Allah'ım evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder bol bol dua et birbirimize de dua edelim kulun Kula duası kabul olurmuş bende hala nerdeyse her gün lekelenmelerr ve ağrılar yaşıyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye Rabbim inşallah bize bağışlar yavrularimizi

Merhaba son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim gecen hafta doktora gittim kese gelişmiş fakat bebek yoktu bır hafta bekleyelim dedi.Bugün bir hafta sonra doktora gittim göbekten ultrasyonla baktı keseme göre 6 haftalık hamilesin dedi fakat yine yolk kesesi dahi görünmedi bır hafta daha bekleyelim dedi bu şekilde yolk kesesi dahi olmayıp sonra görünen var mı sizi okuyunca sormak istedim

Back
X